Bir ton hamsi dağıtıldı

Kapaklı Ordulular Derneği tarafından geleneksel hale getirilen Hamsi Şöleni bu yılda gerçekleştirildi. Dernek binası önünde gerçekleştirilen Hamsi Şöleni'ne katılanlara dernek yönetimi tarafından bir t

Kapaklı 1.03.2020 11:01:00 0
Bir ton hamsi dağıtıldı

Kapaklı’da yaşayan Ordulular, Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen 7.Geleneksel Hamsi Şöleni'nde bir araya geldi.

 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Pazar günü saat 13:00’da dernek binası önünde düzenlenen etkinliğe Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı, Küçükyaylalılar Derneği Başkanı Selami Tetik, Kapaklı Emlakçılar Derneği Başkanı Kemal Özel, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Beytullah Coşkun, Kapaklı Belediye Eski Başkanı İrfan Mandalı, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda davetli ve dernek üyesi katıldı.

 

 

1 TON HAMSİ DAĞITILDI

 

Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Hamsi Şöleni bu yıl İdlib'de hayatını kaybeden şehitler dolayısıyla eğlenceler iptal oldu. Programda İdlib'te şehit düşen mehmetçiklerimiz için Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edilirken, etkinlikte vatandaşlara 1 ton Karadeniz hamsisi dağıtıldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


 


0282 726 91 91
0282 747 65 10