Karamürselspor'a uzatmalarda yıkıldık

TFF Bölgesel Amatör Lig 11'nci gurupta 20'inci hafta karşılaşmasında temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor deplasmanda Karamürselspor'a konuk oldu. Ligde inişli çıkışlı bir performans sergileyen 1911 Çerkezkyö

2.03.2020 10:30:00 0
Karamürselspor

Ligde orta sıralarda mücadele eden temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor deplasmanda Karamürselspor'a son dakikalarda kalesinde gördüğü golle mağlup oldu.

 

KARAMÜRSEL'DE OYNANDI

 

Pazar günü Karamürsel İlçe Stadyumunda oynanan karşılaşma saat 14.00'de oynanandı. Karşılaşmayı ise Miraç Burak Özdöl yönetirken, yardımcılıklarını ise Erkan Erzen, Kaan Ergin ve Hakan Tezcan yaptı. Maça her iki takımda üç puan parolası ile başladı. İlerleyen bölümlere doğru ev sahibi ekip geliştirdiği atakta bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. 30'ncu dakikada kalesinde gördüğü golle mağlup duruma düşene temsilcimiz ilerleyen bölümlerde beraberlik için yüklendi. Savunmada hata yapmayan ev sahibi ekip gelişen 1911 Çerkezköyspor ataklarında gole izin vermedi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Karamürselspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

HER İKİ TAKIMDA ATAK GELİŞTİRDİ

 

Karşılaşmanın ilk devresini mağlup kapatan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ikinci devre sağlı sollu ataklar geliştirdi. Rakibi karşısında beraberlik için yüklenen 1911 Çerkezköyspor arzuladığı gole ise 70'nci dakikada ulaştı. Sağ kanattan gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Şahin röveşata ile topu ağlara göndererek 1911 Çerkezköyspor'un beraberlik golünü kaydetti. Skorun eşitlenmesi ile birlikte heyecan da arttı. Her iki takımda galibiyet için yüklenirken, gelişen ataklardan sonuç çıkmadı. Karşılaşmanın hakemi Miraç Burak Özdöl oynanmamış olarak dört dakika uzatma verdi.

 

UZATMALARDA YIKILDI

 

Uzatmaların dördüncü dakikasında ev sahibi ekip Karamürselspor tartışmalı bir pozisyonda golü buldu. Golün ardından 1911 Çerkezköyspor teknik heyeti pozisyonun ofsayt olduğunu iddia ederek uzun süre maçın hakemine itiraz etti. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada ev sahibi ekip Karamürselspor'un 2-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Temsilcimiz bu mağlubiyet ile 22 puanda kalırken, Karamürselspor ise puanını 32 yaptı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10