ÇOSB belediyeye araç hibe etti

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından Çerkezköy Belediyesine 2019 model Ford Tourneo Courier marka kamyonet hibe edildi.

Çerkezköy 2.03.2020 15:39:00 0
ÇOSB belediyeye araç hibe etti

Çerkezköy Belediyesi Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin hizmetlerinde kullanılmak üzere Çerkezköy Belediyesi’ne hibe edilen 2019 model Ford Tourneo Courier marka kamyonetin anahtarını Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a teslim etti.

"HİZMETLERDE KULLANACAĞIZ"

Belediyenin Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne hibe edilen  2019 model Ford Tourneo Courier marka kamyonetin anahtarını teslim alan Akay " ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan nezdinde ÇOSB Yönetim Kurulu’na ve sanayicilerimize teşekkür ediyorum. Hibe edilen aracımızı Çerkezköy Belediyesi Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin hizmetlerinde kullanacağız” dedi. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu tarafından hibe edilen aracı teslim alan Başkan Akay daha sonra ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ile birlikte Çerkezköy Belediyesi Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni gezerek, incelemelerde bulundular.

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10