Ulaşımda yeni dönem indirimli tarife ile başlıyor

Bugün itibariyle Tekirdağ Süleymanpaşa'da şehiriçi ulaşımda yeni bir dönem başlıyor.  TEKULAŞ tarafından verilecek ulaşım hizmeti öncesi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir

Tekirdağ 2.03.2020 16:44:00 0
Ulaşımda yeni dönem indirimli tarife ile başlıyor

TETAŞ (Tekirdağ Taşımacılık) firmasının sözleşmesinin sona ermesiyle Süleymanpaşa'da şehiriçi ulaşım hizmeti bugünden itibaren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından verilecek. TEKULAŞ (Tekirdağ Otopark Ulaşım Nak. İmar. Plan. İnş. Taah. San. Tic. A.Ş.) vasıtasıyla verilecek ulaşım hizmeti öncesi indirim müjdesi geldi. Ulaşımda yapılacak indirim ile tam bilet 3.25'ten 3.00 TL, öğrenci bileti de 2.20'den 1.75 TL olacak. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı'nda dün yeni alınan otobüslerin teslim töreni Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve yetkililerin katılımıyla gerçekleştirildi.

 

“TETAŞ’A HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”

 

Süleymanpaşa’da şehir içi ulaşımda yeni bir dönem başladığını belirterek konuşmasına başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verme gayreti içindeyiz. Süleymanpaşa’da şehir içi ulaşım hizmeti 7 yıldan bu yana TETAŞ tarafından veriliyordu. Öncelikle TETAŞ, yetkililerine ve çalışanlarına, 7 yıl boyunca verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

 

“YENİ DÖNEM HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN”

 

Bugün itibariyle Süleymanpaşa’da şehir içi ulaşım hizmetinin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından verileceğini ifade ederek Başkan Albayrak sözlerini şöyle sürdürdü: “Yeni otobüslerimizle birlikte halkımıza hizmete hazırız. Bunun yanında bir de müjde vermek istiyorum. Şehir içi ulaşım bilet ücretlerinde de indirime gittik. Yeni dönem ile birlikte artık halkımız tam bileti 3 TL, indirimli bileti 1.75 TL'den alabilecek. Yeni dönemin halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak en kaliteli hizmeti en hızlı bir şekilde halkımıza ulaştırmaya devam edeceğiz" dedi.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10