Albayrak : Marmaraereğlisi'nin önemli bir ihtiyacı daha karşılanacak

Başkan Kadir Albayrak, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata'yı ziyaret etti.  İlçede yapılacak olan alt yapı çalışmaları konusunda karşılıklı istişare gerçekleştiren Başkan Albayrak,

Tekirdağ 3.03.2020 14:01:00 0
Albayrak : Marmaraereğlisi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata'yı ziyaret etti. Ziyarette Kadir Başkan Kadir Albayrak’a TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ile TESKİ Genel Müdür Yardımcısı Fatih Başaran da eşlik etti. Marmara Ereğlisi Başkanı Hikmet Ata’nın makamında gerçekleşen ziyarette Marmaraereğlisi’nde TESKİ tarafından yapılacak altyapı çalışmalarıyla ile ilgili değerlendirmeler görüşüldü ve konu üzerine istişare yapıldı.

“TURİZM AÇISINDAN EN ÖNEMLİ İLÇEMİZ”

Marmaraereğlisi’nde yapılacak alt yapı çalışmaları hakkında açıklamada bulunan Başkan Albayrak Tekirdağ için en kaliteli hizmet için çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. Başkan Kadir Albayrak sözlerini şöyle sürdürdü: "Marmaraereğlisi turizm açısından en önemli ilçelerimizden biri. Özellikle yaz aylarında ilçemizin nüfusunda artış görüyoruz. TESKİ tarafından yapılacak olan altyapı çalışmaları ile Marmaraereğlisi'nin önemli bir ihtiyacı daha karşılanmış olacak." Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ise Başkan Albayrak’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Haber/ Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10