Çorlu Belediyesi ve AFAD'dan deprem farkındalık çalışması

Çorlu Belediyesi ve AFAD iş birliği ile vatandaşları deprem ve diğer doğal afetlere kaşı bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla Çorlu'da bir alışveriş merkezinde stant açarak bi

Çorlu 3.03.2020 14:14:00 0
 Çorlu Belediyesi ve AFAD

1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla Çorlu Belediyesi ile Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) iş birliğiyle deprem konusunda farkındalık yaratmak amacıyla bir alışveriş merkezi içerisinde stant kuruldu. Çorlu Belediyesi’nin hazırladığı "Depreme Hazırlık El Kitabı" dağıtılarak ve Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından AFAD Gönüllüsü Projesi kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında vatandaşlar bilgilendirildi. Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Sivil Savunma Amiri Veli Şimşek ise alışveriş merkezine gelen ziyaretçilere dağıtılan bilgilendirici kitapçıkların içeriği hakkında bilgiler verdi.

 

BAŞKAN YARDIMCISI ÇOLPAN DA ETKİNLİK ALANINI ZİYARET ETTİ

 

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan da vatandaşların olası afetlere karşı bilinçlendirmek ve afetlere hazırlıklı bir şehir oluşturmak amacıyla Çorlu Belediyesi ve AFAD ekipleri tarafından gerçekleştirilen etkinliği yerinde inceledi. Başkan Yardımcısı Çolpan, "Vatandaşlarımız afet ile acil durumlara karşı daha bilinçli bir hâle getirmeliyiz. Bu kapsamda hazırladığımız kitapçık ile deprem konusunda farkındalık yaratmayı arzu ediyoruz. Afetlere hazır bir Çorlu için bilgilendirme çalışmalarına şehrin muhtelif noktalarında devam edilecek." İfadelerini kullandı.

Haber/ Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10