İdlib şehidi Birhan Er'in adı ailesinin yaşadığı sokağa verilecek

Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe Başkanlığı'nda toplanan Muratlı Belediye Meclisi, Mart ayı Olağan Meclis Toplantısı'nı gerçekleştirdi. Gündem maddelerinin görüşülerek oylandığı

Malkara 4.03.2020 14:39:00 0
İdlib şehidi Birhan Er

Muratlı Belediyesi Mart ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ilk oturumunu Belediye Başkanı Nebi Tepe Başkanlığı’nda gerçekleştirdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşması ve gündem maddeleri okundu. Belediye Başkanı Nebi Tepe açılış konuşmasında şehitlere Allah'tan rahmet ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi. Ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

MURATLI 1935 SPOR KULUBÜ’NÜN DİLEKÇESİ KOMİSYONA HAVALE EDİLDİ

Gündem maddelerinin görüşülmesine Sözleşmeli Veteriner ve Şehir Plancısı alınması maddesiyle başlandı. Meclis ilgili maddeyi oy birliği ile kabul etti. Ardından ikinci gündem maddesi olarak Şafak Özyürek ve Ali Özyürek'in dilekçesi görüşüldü ve İmar Komisyonu’na havale edildi. Muratlı 1935 Spor Kulubü’nün yardım dilekçesi görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi. Norm kadronun güncellenmesi hakkındaki madde ise görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Evsel katı atık tarifelerinin güncellenmesi hakkındaki madde Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

ŞEHİT BİRHAN ER'İN İSMİ SOKAĞA VERİLECEK

İdlib'te gerçekleşen hain saldırıda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Birhan Er'in isminin Kırkkepenekli Mahallesi’nde bulunan ailesinin bulunduğu sokağa verilmesi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Hanoğlu Mahallesi’nde ki taşınmazın 25 yıllığına kiraya verilmesi için Belediye Başkanı Nebi Tepe’ye yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi. 

 

Haber/ Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10