Yücel: Vekil olmuş ama Türk milletine candan olmamış

İdlib şehidinin cenaze töreni sırasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin elini cebinden çıkartmayarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile tokalaşmamasına "O ellere kurban olun!â??

Tekirdağ 4.03.2020 18:23:00 0
Yücel: Vekil olmuş ama Türk milletine candan olmamış

Önceki gün şehit cenazesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun elini sıkmayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin fotoğrafını paylaşarak “Şehit cenazesinde bile siyaset yapanlar, el sıkmayıp nifak tohumu ekenler, halkı kin ve düşmanlığa tahrik edenler başaramayacaksınız! Harama, yetim hakkına uzanmamış o tertemiz eller buna izin vermeyecek! O ellere kurban olun!” diyen CHP Tekirdağ Milletvekili Dr.Candan Yüceer'e MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel'den sert tepki geldi.

 

Dün yazılı bir açıklama yapan MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel " Türkiye Cumhuriyeti’ne vekil olmuş ama Türk milletine candan olmamışlara…”

 

"BU ÜLKEYİ KURBAN ETMEYECEĞİZ"

 

Siyasi sicilleri teröristleri dağda bulsa dağda, hapiste bulsa hapiste, sokakta bulsa sokakta ziyaret eden hatta o teröristleri meclise alarak onlara destek olmaktan ibaret, Türkiye Cumhuriyeti devletini katil Esat’ın muhatabı olarak görmek isteyen ve kendilerini Suriye’nin muhalefet partisi, yancısı ve kuklası olarak konumlandıranlar; liderimizin Kılıçdaroğlu'nun elini sıkmaması ile alakalı sözler sarf etmişler… Geçmişte ektikleri nifak tohumlarının meyvelerini toplamak için KCK’lı teröristleri cezaevlerinde ziyaret etmekte beis görmeyip birbirleri ile yarışanlar; şimdi kalkmışlar siyasi kriz, halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmekten bahsetmektedirler. Ülkemiz varlık ve yokluk mücadelesi verirken; bir kez olsun milli itirazını seslendirmemiş olanlar; millilik ve vatan savunması konusunda yüce Türk milleti ile bir araya gelemeyip şehitlerimiz üzerinden siyasi rant ve istismara heveslenmektedirler. 15 gün önce bir cenaze merasiminde tokalaşıp şehit merasiminde elini sıkmadıysa elbette bu iki tavrın manasını siz bilmezsiniz ve anlayamazsınız ama yüce Türk milleti görür ve anlar. Şühedaya vefa Eset zihniyeti ile baasçı zihniyet ile hele hele teröristleri nerede bulsa orada ziyaret etmekten çekinmeyenlerin zihniyeti ile olmaz. Geçmişten biliyor ve günümüzde de görüyoruz ki ağzınızda sürekli bir terör seviciliği, o temiz diye bahsettiğiniz ellerinizde ise yüce Türk milletinin kanı vardır. Emin olun ki ne ektiğiniz nifak tohumlarına, ne baasçılığınıza, ne Esatçılığınıza ne de terör seviciliğinize bu ülkeyi kurban etmeyeceğiz" diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10