Başkan Çetin çalışmaları inceledi

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Atatürk Mahallesi'nde yapımına kısa süre önce başlanan "Kapaklı Turizme Yönelik Yöresel Ürünler Üretim ve Satış Merkezi"nde devam eden çalıÅ

Kapaklı 5.03.2020 12:05:00 0
 Başkan Çetin çalışmaları inceledi

Trakya Kalkınma Ajansı 2019 Yılı Turizmin Geliştirilmesi ve Çeşitlendirilmesi Mali Destek Programı kapsamında Kapaklı Belediyesi tarafından hazırlanan ve destek almaya hak kazanan  "Kapaklı Turizme Yönelik Yöresel ürünler Üretim ve Satış Merkezi" yapım çalışmaları devam ediyor.  Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Atatürk Mahallesi'nde inşaatı devam eden "Kapaklı Turizme Yönelik Yöresel Ürünler Üretim ve Satış Merkezi"ndeki çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alırken,çay molasındaki işçilerle de bir araya geldi. İşçilerle birlikte çay içen Çetin, emekçilere çalışmalarında başarılar diledi.

KAPAKLI'YA HAYIRLI OLSUN

Kapaklı'da devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin" Kapaklımıza değer katacak olan projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. Bölgemizin turizm sektöründe sürdürülebilir ve dengeli ekonomik gelişimine katkı verilmesi amacıyla Atatürk Mahallemizde inşaatına başladığımız Kapaklı Turizme Yönelik Yöresel Ürünler Üretim ve Satış Merkezi'nde çalışmalar hızla devam ediyor. Bölgemizin yöresel ürünleri ve el sanatlarının diğer bölge ve çevre İllerde tanınırlığının ve bu ürünlere olan ilginin artırılması, yöre insanına, bölge ve ülke ekonomisine katkı sağlamak istiyoruz.İçerisinde kadınlarımıza yönelik üretim atölyeleri ve yaptıkları ürünleri sergileyip satabilecekleri alanlarında yer alacağı merkezimizin Kapaklımıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10