Başkan Çetin, mazbatasını Mahmut Dağ'ın elinden aldı

İYİ Parti Kapaklı Şubesi'nin 1 Mart Pazar günü gerçekleştirdiği 2. Olağan Kongresi'nde yeniden İlçe Başkanı seçilen Yusuf Çetin, mazbatasını aldı. Mazbatasını Çerkezköy S

Kapaklı 6.03.2020 15:21:00 0
Başkan Çetin, mazbatasını Mahmut Dağ

Dün sabah 10.30’da Çerkezköy Adalet Sarayı’na mazbatasını almak için gelen Yusuf Çetin’e İYİ Partiler de eşlik etti. Mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mahmut Dağ’ın elinden aldıktan sonra İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin bir açıklama yaptı. İkinci defa bu görevi kendisine verdikleri için tüm partililere teşekkür eden Yusuf Çetin, “Birlikte daha önce nasıl çalıştıysak bundan sonra biraz daha fazla çalışarak iyileri çoğaltmamız gerekiyor. Bunu da yapacak güçteyiz. Yapacağımıza da çok çok eminim. Kapaklımız gibi bir yerde İYİ Parti’nin belediyeyi alacak duruma geleceğine yürekten inanıyorum. Arkadaşlarımız, bize destek veren üyelerimiz ve gönüldaşlarımızla bu işi başaracağız” dedi.

GENEL BAŞKAN MERAL AKŞENER 12 MART’TA KAPAKLI’DA

İYİ Parti olarak çok iyi bir yere geldiklerini kaydeden Yusuf Çetin, Genel Başkan Meral Akşener’in koltukta oturmadığını ve kendilerinden daha çok koşturduğunu söyledi. Çetin,  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 12 Mart’ta Tekirdağ programı kapsamında Kapaklı, Saray, Çerkezköy, Çorlu’ya, 13 Mart Cuma günü ise Malkara, Süleymanpaşa ve Hayrabolu’yu ziyaret edeceğini söyledi. İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Meral Akşener’in 12 Mart Perşembe günü saat 13.00’da Kapaklı’da olacağını ve vatandaşların iletmek istediği sorunları gelip kendisine birebir iletebileceklerini kaydetti.

 Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10