Genç Erzurumlular Derneği mevlid okuttu

Çerkezköy Genç Erzurumlular Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından dün saat 15.00'da Suriye'de şehit düşen askerler başta olmak üzere ülkemizde yaşanan menfur olaylar nede

Çerkezköy 8.03.2020 18:54:00 0
Genç Erzurumlular Derneği mevlid okuttu

 Mevlid programına Çerkezköy MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydemiz, Ak Parti İlçe Başkan aday adayı Serdar Barkın, Dernek yönetimi ve üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Mevlid programı sonunda lokma dağıtıldı. Dernek Başkan Yardımcısı Serdar Atbaş, Mevlid Programında bir konuşma yaptı.

 

“RABBİM ŞAHADETLERİNİ KABUL EYLESİN”

 

Başkan Yardımcısı Atbaş konuşmasında, “Ülkemizde son zamanlarda ard arda yaşanan üzücü olaylar malumunuz. Önce depremlerde yiten canlar, ardından Suriye’de vatan bekleyen yiğitlerimizin şahadeti bizleri derinden yaralamıştır. Rabbim şahadetlerini kabul eylesin. Acılı ailelerine sabırlar ihsan eylesin. Savaş Türk’ün düğünüdür diyip sınır ötesine giden kınalı koçların Mevlam ayağını taşa değdirmesin. Ayrıca Bilindiği gibi Mart ayı Türk milleti ve Erzurumlular için ayrı bir öneme sahiptir. 12 Mart Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşu ve 18 Mart Çanakkale zaferi. Bu vesile ile Erzurum’un kurtuluşunda ve Çanakkale’de ve kurtuluş mücadelesinde canlarını veren Aziz şehitlerimizi de rahmetle anıyoruz. Rabbin bu vatan için serden geçenlerin makamını Ali eylesin.” ifadelerine yer verdi.

 

Haber/ Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10