Flipper Spor Kulübü Bartın'dan madalyalarla döndü

Uzman Doktor Antrenör Oğuzhan Tokgöz idaresinde, Saray ilçesinde, Taekwondo spor branşında faaliyet gösteren Flipper Spor Kulübü, 5 sporcu ile katıldığı ve Bartın Ömer Tepesi Kapalı Spor Salonunda düzenl

9.03.2020 08:36:00 0
Flipper Spor Kulübü Bartın

Turnuvada Ali Naki Erenyol Anadolu Lisesi öğrencilerinden 52 kilogram bayan İdil Zafer birinci olurken, 63 kilogramda bayanlarda Işıl Zafer'de altın madalya kazandı. Özel Saray 2015 Anadolu Lisesi öğrencilerinden 68 kilogram erkeklerde Ozan Toytoğlu ikinci, Özel Çerkezköy Doğa Koleji öğrencilerinden 49 kilogram bayan Azra Çavuş ise birinci oldu. Mustafa Elmas Arıcı Anadolu Lisesi öğrencilerinden 78 kilogramda Oğuz Tokgöz ise ikinci oldu.

 

 

BEŞ SPORCUMUZ DA DERECE ELDE ETTİ

 

Dereceye giren sporcuları ve üzerinde katkısı emeği olanları kutlayan Flipper Spor Kulübü Antrenörü Uzman Doktor Oğuzhan Tokgöz " Tekirdağ kulüpleri içerisinde,  ilk defa bir kulüp 5 sporcusunu, ilk 2'ye soktu. Yozgat'taki finallere de, Tekirdağ adına, en çok bizim sporcularımız katılma hakkını kazandı. Bu gerçekler, Tekirdağın en başarılı kulübü olduğumuzun çok net ve açık göstergesidir.

Türkiye Şampiyonu olabilme yolunda bir basamak olan ve mutlaka geçmemiz gereken Bartın'daki turnuvaya 5 sporcu ile katıldık. Turnuvada Ali Naki Erenyol Anadolu Lisesi öğrencilerinden 52 kilogram bayan İdil Zafer birinci olurken, 63 kilogramda bayanlarda Işıl Zafer'de altın madalya kazandı. Özel Saray 2015 Anadolu Lisesi öğrencilerinden 68 kilogram erkeklerde Ozan Toytoğlu ikinci, Özel Çerkezköy Doğa Koleji öğrencilerinden 49 kilogram bayan Azra Çavuş ise birinci oldu. Mustafa Elmas Arıcı Anadolu Lisesi öğrencilerinden 78 kilogramda Oğuz Tokgöz ise ikinci oldu. Böylelikle 5 sporcumuz da, 3-5 Nisan 2020 tarihlerinde, Yozgat'ta düzenlenecek olan, Türkiye Şampiyonlarının belli olacağı finallere katılmaya hak kazandı" dedi.

 

"YOZGAT'TA DERECE HEDEFLİYORUZ"

 

Tokgöz " Amacımız, Yozgat'ta düzenlenecek olan finallerde, katıldığımız bütün kategorilerde şampiyonluk elde etmek ve Flıpper Spor Kulübü olarak, ilimizin , taekwondo alanında, başarı çıtasını daha yukarılara çıkarmak.Kulüp olarak, katıldığımız her organizasyonda, bir kaç sporcu üzerinden değil, bütün kulüp sporcuların bazında başarıyı hedefliyoruz ve kulübümüzdeki her sporcu, kürsüye aday olarak turnuvalara katılıyor. Katıldığımız turnuvalarda, elde ettiğimiz toplu başarılar da, ilimizin en iyi şekilde temsil ettiğimizi, hedeflerimizi gittikçe, daha da yukarılara taşıdığımızı gösteriyor.Bir yandan okul hayatını sürdürmeye diğer yandan da spor hayatını sürdürmeye çalışan, her 2 alanda da başarıyı hedefleyen bu çocuklarımızın lütfen kıymetini bilelim. Bu çocuklar, sadece, ilimizin sportif başarısına katkıda bulunmakla kalmıyorlar. Ülke sporumuzun başarı hanesine katkıda bulunan iller arasında, Tekirdağ'ın adını da yukarılara taşıyor. Lütfen, bu çocukların maddi ve manevi olarak yanında olalım. Taleplerine duyarsız kalmayalım. Taleplerine duyarsız kalınmadığı müddetçe, ilimizde, başarılı sporcular daha da artacaktır" dedi.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10