Kadınlar Günü'nde özel insanları unutmadılar

Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde Çerkezköy Engelliler Eğitim Öğretim Kültür Sanat ve Yaşam Derneği üyeleri özel kadınlar ve özel çocuklara sahip anneleri evlerinde ziyaret ederek farkındal

Çerkezköy 9.03.2020 16:29:00 0
Kadınlar Günü

Çerkezköy Engelliler Eğitim Öğretim Kültür Sanat ve Yaşam Derneği Başkanı Hayrettin Çetinkaya ile dernek yönetimi ve üyeleri, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla engelli ve engelli annelerini evlerinde ziyaret ederek günlerini kutladı. Dernek Başkanı Hayrettin Çetinkaya, daha önce engelli, engelli çocuğu olan ve engelli çocuklarını kaybetmiş anneleri de düşünerek 8 Mart’a özel bir etkinlik düzenlemek istediklerini ancak deprem felaketleri ve Suriye’deki harekatlarda şehit düşen askerlerimiz başta olmak üzere ülkemizde yaşanan acı olaylar nedeniyle bu eğlence içerikli etkinlik programını iptal ettiklerini ifade etti.

 

“GÖNÜLLERİNDE BİR MUTLULUK BIRAKMAK İSTEDİK”

 

Bu nedenle 8 Mart’ta engelli ve engelli annelerini evlerinde ziyaret ederek onları unutmadığımızı gösteren ve farkındalık yaratmasını istedikleri bu organizasyonu gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Çetinkaya, “8 Mart’ta engelli kadınlarımızı ve engelli çocuğunu kaybetmiş anneleri de evlerinde ziyaret ederek onların 8 Mart Kadınlar Günü’nü kutladık. Ailelerimiz bizleri çarşıda ve ya pazarda gördüğü zaman davet ediyorlardı. ‘Ne olur bizi unutmayın benim gönlüm sizlerle buyurun gelin’ diyorlardı. Biz bu anlamlı günde kendilerini evlerinde ziyaret ederek gönüllerinde biraz da olsa bir mutluluk bırakmak istedik.”dedi.

 

Haber/ Duygu KÖSEOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10