Büyükşehir Belediyesi tedbirini aldı

Dünyada artan bulaşıcı hastalıklara karşı tedbirleri artıran Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından toplu ulaşım araçları ve halkın doğrudan hizmet aldığı birimlerde belirlenen programa

Tekirdağ 10.03.2020 14:05:00 0
Büyükşehir Belediyesi tedbirini aldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, bulaşıcı hastalıklara karşı tedbir alarak toplu ulaşım araçlarında dezenfekte işlemi için çalışmalarına başladı. Özel giysili belediye ekipleri ile şehirde yoğun olarak kullanılan Tek-Ulaş şirketi tarafından işletilen toplu ulaşım araçlarında dezenfekte çalışması yapıldı. Daha önce Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından bulaşıcı hastalıklarla mücadele kapsamında periyodik şekilde ilaçlama faaliyetleri yapılıyordu. Buna ek olarak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı’nca salgın hastalıklara karşı düzenli bir şekilde dezenfekte çalışmaları da yapılacak. Bu çalışmalar; toplu ulaşım araçları ve belediyeden halkın doğrudan hizmet aldığı birimlerde belirlenen programa göre yapılacak.

 

“MERKEZ GARAJIMIZDA DEZENFEKSİYON İŞLEMİ YAPILDI”

 

Sağlık İşleri Daire Başkanı Dr. Deniz Bozdoğan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, mesai saatleri dışında gece boyunca dezenfeksiyon hizmetlerinin devam ettiğini söyledi. Deniz Bozdoğan açıklamasının devamında, "Belli bir düzende yapılan dezenfeksiyon çalışmalarımız kapsamında dün gece de,  Süleymanpaşa İlçemizde hizmet veren tüm toplu taşıma araçlarımızın merkez garajımızda dezenfeksiyon işlemi yapıldı." ifadelerini kullandı.

Haber/ Duygu Köseoğlu


0282 726 91 91
0282 747 65 10