Mandıra filozofundan 'Bir Çocuk Sevindir' kampanyasına videolu destek

Yıllardır Çerkezköy'de gazete dağıtıcılığının yanı sıra bulduğu her işte çalışarak elde ettiği kazançlarla Doğu ve Güneydoğu'daki çocukların eğitimine katkı sağlayan h

Çerkezköy 10.03.2020 14:14:00 0
Mandıra filozofundan

Hayata geçirdiği ‘Bir Çocuk Sevindir’ isimli yardım kampanyası ile daha önce kırtasiye malzemesi, ayakkabı, kaban ve mont toplayarak Doğu ve Güneydoğu'da eğitim gören çocuklara Çerkezköy'den topladığı malzemeleri ulaştıran hayırsever Yılmaz Soydan yeni bir kampanyaya daha imza atıyor. Yılmaz Soydan yeni kampanyasında Elazığ'da ki deprem çocuklarını Ramazan Bayramı'nda sevindirmek için ayakkabı ve çorap toplayacağını kaydetti. Yılmaz Soydan'ın bu kişisel sorumluluğundan mutluluk duyduğunu kaydeden Mandıra filozofu Müfit Can Saçıntı hem Yılmaz Soydan ile fotoğraf çektirdi hem de kampanyaya videolu destekte bulundu.

 

VİDEOYU TAKİPÇİLERİ İLE PAYLAŞTI

 

Müfit Can Saçıntı, "Çerkezköy'deki  arkadaşımızın 'Bir Çocuk Sevindir' kampanyası yıllardır Çerkezköy'de tanınıyor. Çocuklar için Türkiye'nin her yerine yardım topluyor. Ayakkabı, kitap, defter topluyor. Sizde Yılmaz Soydan'a ihtiyacı olan çocuklara destekte bulunmak için 05428190545 numaralı telefona ulaşın. El ele Yılmaz'a el verelim" diyerek videoyu takipçileriyle paylaştı.

 

"BAYRAM ÖNCESİ ULAŞTIRMAK İSTİYORUZ"

 

'Bir Çocuk Sevindir' kampanyası çerçevesinde Elazığ'da deprem bölgesinde bulunan çocuklar için ayakkabı ve çorap kampanyası başlattığını kaydeden hayırsever Yılmaz Soydan, "İlk etapta 100 ayakkabı ve çorap toplamayı hedefliyoruz. Tüm hayırseverlerimizi bu kampanyaya davet ediyorum. Kampanyamız 45 gün sürecek ve yardımları da Ramazan Bayramı öncesi çocuklarımıza ulaştırmak istiyoruz. Çocukları bir nebze olsun güldürebilirsek ne mutlu bizlere. Onların yüzündeki mutluluk her şeye bedel” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10