Turnuvada dereceye giren öğrencilerin ödülleri verildi

Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonunun düzenlediği Tekirdağ 2'nci Akıl ve Zeka Oyunlarının finali Kapaklı'da gerçekleştirildi. Kapaklı Pınarca Mahallesi Çok Amaçlı Spor salonunda iki gün gerçekleştir

11.03.2020 17:37:00 0
Turnuvada dereceye giren öğrencilerin ödülleri verildi

Kapaklı Belediyesi, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonunun işbirliğinde bu yıl Pınarca Çok Amaçlı Salonunda ikincisi gerçekleştirilen finaller Salı ve Çarşamba günü yapıldı. Tekirdağ genelinde 11 ilçeden 254 öğrencinin ter döktüğü Kulami, Pentago, Reversi,Mangala,Qbitz ve Equilibrio yarışmalarında dereceye girenler için ödül töreni gerçekleştirildi.

 

ORTAOKULLARDA DÖRT KATEGORİ YER ALDI

 

Ortaokul Kulami kategorisinde Marmaraeğlisi Sultanköy Ortaokulu öğrencisi Tuğba Bağcivan birinci, Süleymanpaşa Tekirdağ Bilsem'den Yusuf Onat Tatli ikinci, Çorlu Şehit Metin Arslan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinden Nisanur Şahin üçüncü olurken, Ortaokul Pentago kategorisinde ise Ergene Ulaş Ortaokulundan Umut Doğan birinci, Çorlu Bilim ve Sanat Merkezinden Ahmet Başar Bulak ikinci, Çorlu Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Ortaokulundan Emir Terzioğlu ise üçüncü oldu. Ortaokul Reversi kategorisinde ise Çorlu Bilim ve Sanat Merkezi Ortaokulundan Eren Mustafa Tereci birinci, Ergene Kırkgöz Ortaokulu'ndan Mehmet Özgenç ikinci, Saray İhsan Uzun Ortaokulundan Fatihcan Seferoğlu üçüncü olurken, Ortaokul Mangala kategorisinde ise Hayrabolu Hasan Yılmaz Kurt Ortaokulundan Denizhan Tongur birinci, Malkara Atatürk Ortaokulundan Hümeyra Avcı ikinci, Süleymanpaşa Aden Kolejinden Zuhal Turan ise üçüncü oldu.

 

 

ÖDÜLLERİNİ PROTOKOL ÜYELERİ VERDİ

 

İlkokul Mangala kategorisinde Süleymanpaşa Cumhuriyet İlkokulundan Nur İdil Gilbaz birinci, Süleymanpaşa Hüseyin Pehlivan İlkokulundan Baran Kılıç ikinci, Kapaklı Sanayiciler İlkokulundan Elif Dönmez ise üçüncü olurken, İlkokul Pentago kategorisinde ise Çorlu Emlak Konut Ergene Vadisi İlkokulundan Kaan Turan birinci, Süleymanpaşa Hüseyin Pehlivan İlkokulundan Deniz Torak Kıral ikinci, Kapaklı Cumhuriyet İlkokulundan Zekeriya Kasap üçüncü oldu. İlkokul Qbitz kategorisinde ise Çorlu Hanife Şefik Celep İlkokulundan Elif Naz Atak birinci, Süleymanpaşa Pehlivan İlkokulundan Aras Yılmaz ikinci, Süleymanpaşa Pehlivan İlkokulundan Fatih Aydın ise üçüncü olurken, İlkokul Equilibrio kategorisinde ise Çorlu Emlak Konut Ergene Vadisi İlkokulundan Ada Toprak birinci, Muratlı Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet İlkokulundan Ceylin Soylu ikinci, Çerkezköy Mevlana İlkokulundan Ceylin Şahin üçüncü oldu. Öğrencilere ödülleri ise İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Kapaklı İlçe Sağlık Müdürü Dr. Çisem Uslu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri takdim etti.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10