Çerkezköy'ün örnek iş kadınları ziyaret edildi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası. Meslek Komitesi Üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle gerçekleştiren ziyaret programları kapsamında Denge Catering Firma Sahibi Filiz Denge ve Fourstone Tekstil Firma Yönet

Çerkezköy 12.03.2020 18:40:00 0
Çerkezköy

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (Çerkezköy TSO) 6. Meslek Komitesi Üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle iş kadınlarına nezaket ziyareti programına devam etti. 6. Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Nazan Çoban, Komite Üyeleri Ramazan Tahir Eke ve Yavuz Dede, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayhan Arslan ve Yönetim Kurulu Üyesi Rasim Bilgen ziyeret programı kapsamında Denge Catering Firma Sahibi Filiz Denge ve Fourstone Tekstil Firma Yöneticisi Elif Atalay’ı ziyaret etti.

“SİZİNLE GURUR DUYUYORUZ”

İş insanı Filiz Denge’yi sektördeki başarılı ilerleyişi için tebrik eden Çerkezköy TSO heyeti 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü de kutladı. Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayhan Arslan buradaki konuşmasında kadınların hayatın her alanında var olması gerektiğini vurgulayarak “Annemiz, kardeşimiz, çocuğumuz olmalarının yanı sıra iş hayatında yöneticimiz, çalışanımız, rakibimiz de olmalı. Hem bir anne hem de istihdam sağlayan bir iş kadını olduğunuz yani bu iki ayrı alanı da başarıyla yürüttüğünüz için sizinle gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

“KADINLARIN YAPAMAYACAĞI BİR İŞ YOK”

Filiz Denge ise Çerkezköy TSO heyetine nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür etti. 20 yıldır iş hayatında olduğunu kaydeden Filiz Denge "Muhasebe yöneticisi olmak amacıyla çıktığım yolda şuan bir işletme sahibiyim. Fiziksel güç gerektirmediği sürece kadınların yapamayacağı bir iş olduğuna inanmıyorum. Kadınlarımızın bu cesarete sahip olması gerek. İş hayatında aktif rol alarak, bu alanı renklendirmeleri gerek diye düşünüyorum" diye konuştu.
 

“BU BAŞARI BİZLERİ OLDUKÇA GURURLANDIRDI”

Denge Catering’de Filiz Dengeyi ziyaret eden Çerkezköy TOS heyeti daha sonra Fourstone Tekstil Yöneticisi Elif Atalay’ı ziyaret etti. Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayhan Arslan konuşmasında “Zor bir sektör olan tekstilde kısa sürede yakaladığınız bu başarı bizleri oldukça gururlandırdı. Çalışanlarınızın yüzde 60’ının kadın personel olması ayrıca takdir edilecek bir konu. Başarılarınızın devamını diliyor, Dünya Kadınlar Gününüzü kutluyoruz” sözlerine yer verdi.


“SIFIR SERMAYE İLE KURULDUK”

Elif Atalay ise ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. "2001 yılından bu yana iş hayatındayım. Gümrükçülük, iç denetçilik gibi alanlardan sonra tekstile yöneldim. Burası sıfır sermaye ancak büyük bir özgüvenle kurulmuş bir firma" diyen Atalay, kadınlara da bir mesaj vererek "Kadınlarımız, yapabileceklerine ve başarılı olacaklarına inansınlar. Korkmasınlar, 'sen yapamazsın'lara kulaklarını tıkasınlar. Faydalı işler, insana dokunacak şeyler yapmaları da en büyük önerim." İfadelerline yer verdi. Nezaket ziyaretinden sonra heyet ile birlikte işletme gezildi.

Haber/ Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10