Başkan Yüksel Ergenelileri salgına karşı uyardı

Ergene Belediyesi'nin ilçede korona virüsü salgınına karşı belediyeye bağlı ekipler tarafından Ergene'de toplu yaşam alanları, çocuk parkları, okullar, ibadethaneler, duraklarda dezenfeksiyon çal?

Ergene 16.03.2020 14:09:00 0
Başkan Yüksel Ergenelileri salgına karşı uyardı

Dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye’de de son açıklanan bilgiye göre 18 kişide tespit edilen korona virüsü salgınına karşı ülke çapında alınan acil durum tedbirleri il ve ilçelerde de uygulanmaya devam ediyor. Ergene Belediyesi, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan korona virüsü açıklamasının ardından hijyen çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.  Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Halkımızın sağlığını tehdit eden korona virüsüne karşı ilçemizde önlemimizi aldık” açıklamasında bulundu.

“HALKIMIZIN SAĞLIĞINI ÖN PLANDA TUTUYORUZ”

Ergene genelinde gerekli tedbirlerin aldığını ifade eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Dünyayı kasıp kavuran korona virüsüne arşı Belediyemiz tarafından önlem amaçlı çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Cuma günü dahil hafta sonu ilçemizde toplu yaşam alanları, çocuk parkları, okullar, ibadethaneler, durak alanlarına Belediye ekiplerimiz tarafından dezenfekte edildi. Belediye hizmet alanlarımızın her birinde kapı girişlerinde halkımızın sağlığını ön planda tutarak el dezenfektanları yerleştirdik. Belediye binalarımızın giriş ve çıkışlarda el dezenfektanını vatandaşlarımız hijyen için kullanabilir” şeklinde konuştu.

VATANDAŞALARI UYARDI

Vatandaşların da korona virüsüne karşı kendilerini korumaları, hijyen kurallarına dikkat etmeleri konusunda uyaran Başkan Yüksel, vatandaşların özellikle el hijyenine dikkat ederek sık sık ellerini yıkamalarını, çok kalabalık ortamlara girmemelerini ve Sağlık Bakanlığı’nın talimatlarına uymalıları gerektiğini hatırlattı.

Haber/ Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10