Revize edilen salonun açılışını Başkan Ata yaptı

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından tüm masrafları karşılanarak revize edilen Marmaraereğlisi Devlet Hastanesi'nde bulunan bir salon düzenlenen törenle Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ve Başkan Y

Marmara Ereğlisi 17.03.2020 13:24:00 0
Revize edilen salonun açılışını Başkan Ata yaptı

Revize edilen salonun açılışını, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Başkan Yardımcısı Sinem Özüpek ve İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Beraat Özdemir gerçekleştirdi. Daha önce farklı amaçlarda kullanılan Marmaraereğlisi Devlet Hastanesi bünyesinde bulanan bir salon, tüm masrafları Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından karşılanarak yenilendi. 14 Mart Tıp Bayramı’nda açılışı gerçekleşen salon, tüm sağlık personeli ve hasta yakınlarının kullanımına açıldı.

 “DOKTORLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Açılış kurdelasını kesmeden önce kısa bir konuşma yapan Başkan Hikmet Ata, sözlerine doktorluk mesleğinin özünde karşılıksız hizmet ve fedakarlık olduğunu belirterek başladı. Başkan Ata, “Tarihimiz boyunca da gerek cephelerde, gerek sonrasında doktorlarımız ve sağlık personelimiz büyük bir rol üstlenmiştir. Türlü çabaları ile ülkemizde Cumhuriyet döneminde sağlık reformlarının gerçekleşmesinde önemli bir görevi yerine getirmişlerdir. Şartlar ne olursa olsun, gece gündüz, sıcak soğuk demeden toplumun sağlığını korumak adına tüm sağlık personelimiz bu kutsal görevlerini yerine getirmektedir. Büyük öz veri gerektiren bu mesleği yerine getiren, sağlığımızı emanet ettiğimiz Türk hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramlarını kutluyor, bu mesleğe gönül vermiş tüm sağlık camiasına başarılar diliyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

İlçe Devlet Hastanesi’nde revize edilerek hediye edilen salon için Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Beraat Özdemir, Başkan Hikmet Ata’ya teşekkürlerini ileterek, hastaneye verdiği destekler sebebiyle plaket takdim etti.

 

Haber/ Cengizhan KÜPELİOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10