Süleymanpaşa'da 100. Yıl Gençlik Merkezi yenileniyor

Süleymanpaşa 100. Yıl Mahallesi'nde bulunan ve uzun yıllar gençlerin spor faaliyetleri için kullandığı artık bakımsızlıktan dolayı tehlike oluşturan Gençlik Merkezi'nin futbol, basketbol, voley

Süleymanpaşa 17.03.2020 12:28:00 0
Süleymanpaşa

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yenileme çalışmaları yapılan Gençlik Merkezi’nde ilk çalışma tenis kortundan başladı.  Yetkililer, tenis kortunda yaz ve kış şartlarında kullanılabilecek şekilde yenileme yapılacağını belirtti. Futbol sahasında ise mevcut ölçülerin büyütülmesi planlandığını açıklayan yetkililer, sahanın zemin betonu, halısı ve tel örgülerinin yenileneceğini ve çevresine de aydınlatmalar yapılacağını söyledi. Araç ve yaya trafiğini rahatlatmak amacıyla da düzenlemeler planladığını aktaran yetkililer yenileme projesi bitiminde Süleymanpaşa Belediyesi 100. Yıl Gençlik Merkezi’nin yeni görünümüyle hizmete açılacağını belirtti.

“GENÇLERİMİZE YEPYENİ İMKANLAR SUNACAĞIZ”

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ise yenileme çalışmalarını yerinde inceleyerek yapılan çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini söyledi. Gençlik Merkezi’nin kısa bir zaman içinde gençlerin hizmetine açılacağının müjdesini veren Başkan Yüksel, “Uzun yıllardır bakımı yapılmamış ve gençlerimiz için artık tehlike arz etmeye başlayan spor sahalarında yenileme çalışması başlattık. Çalışmalarız hızla devam ediyor. Gerçekleştirdiğimiz çeşitli program ve projelerle sporu özendirdiğimiz gençlerimize yepyeni imkanlar sunmaya hazırlanıyoruz. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Haber/ Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10