Karaağaçspor'dan Başkan Çetin'e ziyaret

Kapaklı'yı Tekirdağ 2. Amatör Küme C Grubu'nda temsil eden Karaağaçspor Kulübü Başkanı Eray Güner ve yönetim kurulu üyeleri Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'i makamında ziyaret etti. Ziyarett

17.03.2020 16:13:00 0
Karaağaçspor

Tekirdağ 2. Amatör Küme C Grubu'nda en yakın rakibinin 5 puan önünde yenilgisiz liderliğini sürdüren Karaağaçspor yönetimi Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'i makamında ziyaret etti. Karaağaç Spor Kulübü Başkanı Eray Güner, Belediye Meclis Üyeleri Metin Kanat ve Özgür Cengiz ile Teknik Direktör Eray Tok, yönetim kurulu üyeleri Ayhan Erdal, Refik Bingöl, Ali Öztürk'ü makamında kabul eden Başkan Çetin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

1.AMATÖRE ÇIKMAK İÇİN ÜÇ MAÇIMIZ KALDI

 

Ziyarette konuşan Karaağaçspor Başkanı Eray Güner "  Tekirdağ 2. Amatör Küme C Grubu'nda mücadele eden takımımız oynadığı 7 karşılaşmada 6 galibiyet 1 beraberlik elde etti. Namağlup liderlik koltuğunda oturan takımımız 19 puanla en yakın rakibinin 5 puan önünde bulunuyor. 1. Amatör Küme'ye yükselmek için son 3 maçımız kaldı" diye konuştu.

 

KULÜBE BAŞARILAR DİLEDİ

 

Güner, takıma verdiği desteklerden dolayı Başkan Çetin'e teşekkür ederken, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ise, "Kapaklı Belediyesi olarak spora ve sporculara her zaman destek veriyoruz. İlçemizi temsil eden ve yoluna yenilgisiz ilerleyen Karaağaç Spor Kulübü'ne de kalan maçlarında başarılar diliyorum" dedi. Ziyaret anısına Karaağaçspor Kulübü Başkanı Eray Güner, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'e 12 sırt numaralı Karaağaçspor formasını hediye etti.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10