Hastanelerde koronavirüs önlemleri artırıldı

Çerkezköy Devlet Hastanesi ve Özel İrmet Hastanesi koronavirüse karşı önlem almaya devam ediyor. Hastane çalışanlarının ve hastaneye gelenlerin giriş kapısında cihazlarla ateş ölçümü yapı

Çerkezköy 18.03.2020 15:26:00 0
Hastanelerde koronavirüs önlemleri artırıldı

TEDBİRLER ARTIRILDI

 

Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde ve Özel İrmet Hastanesi'nde yeni tip korona virüs (Kovid-19) nedeniyle tedbirler artırıldı. Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde ve Özel İrmet Hastanesi'nde triyaj alanlarında hastaneye başvuru yapan tüm vatandaşların ateş takipleri yapılıyor. Konuyla ilgili Çerkezköy Devlet Hastanesi yaptığı açıklamada "COVID-19 tedbirleri kapsamında hastanemizde kurulan triyaj alanlarında hastanemize başvuru yapan tüm vatandaşların ateş takipleri yapılmaktadır.” denildi. 

 


ATEŞLERİ ÖLÇÜLÜYOR

 

Çerkezköy İrmet Hastanesi’nden yapılan açıklamada ise  “Siz değerli hastalarımızı ve toplumumuzu koruyabilmek için, hastanemize giriş yapan tüm personel, hasta ve hasta yakınlarımızın ateşini ölçüyor, gerekli hallerde, onlar için ayrılan birimimizde kontrolleri ve tedavilerini planlıyoruz. Unutmayın virüs değil bizler geziyoruz. Her tanı konan hasta toplum için riskin azalmasıdır" ifadeleri kullanıldı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10