Nur ipek'in ölümünün ardındaki sır ne?

Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybeden 4 yaşındaki Şükran Nur İpek'in ölümünün ardından vicdansız  annenin darbeleri çıktı. İddiaya göre ilk eşinden olan kızı Şükran

Çerkezköy 19.03.2020 16:51:00 0
Nur ipek

Çerkezköy'de 4 yaşındaki kız çocuğunun hastanede hayatını kaybetmesinin ardından çocuğun annesi ve üvey babasının ifadeleri ortaya çıktı.

 

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

 

Çerkezköy Fevzipaşa Mahallesi'nde yaşayan Doğan çifti karın ağrısı şikayetiyle 4 yaşındaki kızları Şükran Nur İpek'i baygın halde Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne götürdü. 4 yaşındaki Şükran Nur İpek hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından Şükran Nur İpek'in naşı nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'nın ilk incelemesinin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

 

ÇOCUĞUN KARNINA VURMUŞLAR

 

Ölümü şüpheli bulunan Şükran Nur İpek'in annesi 25 yaşındaki Meryem Doğan ile üvey babası A.D polis tarafından gözaltına alındı. Meryem Doğan ifadesinde, Nur İpek'in ilk evliliğinden olan öz kızı olduğunu, 17 Mart Salı günü kızının yaramazlık yapması sebebiyle karnına iki üç defa çok şiddetli bir şekilde yumruk ile vurduğunu, kısa süre içersinde kızının karnının ağrımaya başladığını ve kusmaya başladığını iddia etti. Kızını tedavi amaçlı hastaneye götürmeyerek evde bulunan ağrı kesici ilaçlar verdiğini iddia eden anne Meryem Doğan 18 Mart sabahı kızının karın ağrısından dolayı kalkarak kendisinden su istediğini, kızının baygın bir şekilde yerde durduğunu ve eşi ile birlikte Şükran Nur İpek'i hastaneye götürdüklerini kaydetti.

 

KIZINA ŞİDDET UYGULAMIŞLAR

 

Şükran Nur İpek'in üvey babası 28 yaşındaki A.D ise ifadesinde, kızının midesinin bulandığını, yemek yemediğini ve sürekli istifra ettiğini, eşi ile kendi kızının basit bir hastalığının olduğu düşüncesi ile hastaneye götürmediklerini, kendisi işteyken eşinin araması ile eve gidip eşi ile birlikte kızını alarak hastaneye götürdüklerini ve kızının vefat haberini hastanede aldıklarını iddia etti. Doğan, kızının olaydan önce çok yaramazlık yaptığını ve bu sebepten dolayı ceza amaçlı eşi ile birlikte kızına şiddet uygulandığını ifade etti. Alınan ifadelerin ardından Çerkezköy Adliyesi'ne çıkartılan  anne Meryem Doğan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10