"Evinde Kal Tekirdağ"

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan ve hızla yayılan korona virüsü ile mücadele kapsamında başlatılan 'Evde Kal' kampanyasına destek olarak park, bahçe v

Tekirdağ 20.03.2020 16:37:00 0
"Evinde Kal Tekirdağ"

Hızla yayılan krona virüsü salgınına karşı il genelinde temizlik ve dezenfekte çalışmalarını sürdürürken ülke genelinde vatandaşların gerekmedikçe evden çıkmaması için başlatılan ‘Evde Kal’ kampanyasına destek olmak için belediyenin park, bahçe ve caddelere yerleştirdiği banklar Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın talimatıyla görevli personeller tarafından toplanmaya başladı.

“BANKLAR TOPLANDI”

Bu kapsamda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanlığı Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Süleymanpaşa Hükümet Caddesi, Hüseyin Pehlivan Caddesi ve Çorlu merkezindeki Omurtak Caddesi’nde bulunan Büyükşehir Belediyesi’ne ait oturma banklarını topladı. Vatandaşların herhangi bir bulaşıcı hastalığa maruz kalmamaları için bankların toplandığını belirten yetkililer, korona virüsü salgın tehlikesi sona erene kadar bankların konulmayacağını söyledi. Yetkililer ayrıca "Evinde Kal Türkiye kampanyasına "Evinde Kal Tekirdağ" olarak destek verdiklerini belirttiler.

Haber/ Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10