ÇOSB'de korona tedbirleri genişletildi

Aralık 2019'da Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de tehdit oluşturan korona virüsü salgınına karşı Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi de (ÇOS

Çerkezköy 20.03.2020 17:47:00 0
ÇOSB

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde (ÇOSB) korona virüsüne karşı çalışanlar ve katılımcı firmalar için daha önceden bir takım önlemler açıklayan ÇOSB Müdürlüğü bu tedbirler dışında yeni tedbirler almaya başladıklarına dair yazılı açıklama yaptı.

 

SALGINA KARŞI ALINAN YENİ ÖNLEMLER

Alınan tedbirlerin genişletildiği belirtilen açıklamada yeni önlemler

“Özellikle çalışanlarımızın sağlığını göz önüne alacak şekilde, sağlık açısından yüksek riskli olabilecek çalışanlarımızın idari izinli olmasını sağladık. Kurumun zorunlu hizmet süreçlerini aksatmayacak şekilde, kalan personelimizin dönüşümlü çalışma düzenine geçmelerine olanak sağladık. Kurum içinde olduğu gibi, uzaktanda çalışabilecek personelin verimini artıracak video konferans vb. iletişim araçlarını kullanacak sistemleri devreye aldık.” şeklinde açıklandı.

 

“ÇALIŞMALAR AKSAMADAN SÜRECEK”

Yapılan açıklamanın devamında itfaiye ve güvenlik çalışmaları olmak üzere tüm birimlerin çalışmalarının kesintisiz şekilde sürdürecek planlanmalar yapıldığı belirtilirken “Yaptığımız bütün bu çalışmalar ülkemizin en önemli üretim alanlarından biri olan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (ÇOSB) işletmelerimizin ve sanayicilerimizin çalışmalarını aksatmadan yürütmelerini sağlamak yönündedir. Tüm katılımcı firmalarımızın çalışmalarını aldığımız önlemlerle en iyi şekilde sürdürmelerini çabası içinde olduğumuzu özellikle ifade etmek istiyoruz. Ülkemizin ve dünyanın yaşadığı bu zor günlerin en kısa sürede geçmesini diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Haber/ Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10