Kazak Gölü Mesire Alanı kullanıma kapatıldı

Koronavirüsü salgın hastalığına karşı çalışmalarını sürdüren Kapaklı Belediyesi, 65 yaş üstü vatandaşların dışarıya çıkmasına sınırlandırma getirilmesinin ardında

Kapaklı 23.03.2020 16:29:00 0
Kazak Gölü Mesire Alanı kullanıma kapatıldı

Dünyada ve ülkemizde halk sağlığını tehdit eden koronavirüsü (Covid-19) salgınına karşı mücadelede Kapaklı Belediyesi de bakanlıklardan yapılan açıklamalar kapsamında alınan tedbirleri ilçe genelinde istisnasız uygulamaya devam ediyor.

“MÜMKÜN OLDUKÇA EVİNİZDE KALIN”

Mesire alanının kapanması ve çalışmalar hakkında Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Dünya ve ülke olarak hassas bir süreçten geçiyoruz. Yayılan ve ölümcül vakalara da yol açan salgın karşısında ilçe genelinde tedbirlerimizi en üst seviyeye çıkararak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yetkililer tarafından sık sık mecbur olunmadıkça evden çıkılmaması yönünde uyarılarda bulunuluyor. Tüm uyarı ve duyurulara rağmen bazı vatandaşlarımızın piknik yapmaya devam etmesi dolayısıyla önlemlerimizi arttırdık. Bu kapsamda Kazak Gölü Mesire Alanı’mızda denetimlerimizi sıklaştırdık ve vatandaşlarımızı da uyararak alanımızı boşalttık. Geçici bir süreliğine alanımızı vatandaşlarımızın kullanımına kapattık. Her şey sağlığımız için. Halkımızdan isteğimiz mümkün oldukça evlerinde kalmaları.” açıklamasını yaptı.

Haber/

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10