Başkan Yüksel sağlık çalışanlarını alkışladı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ailesi ile birlikte dün saat 21.00'da evinin balkonuna çıkarak koronavirüs salgını ile mücadelede gece gündüz özveriyle çalışan sağlık çalışanlarÄ?

Ergene 24.03.2020 12:15:00 0
Başkan Yüksel sağlık çalışanlarını alkışladı

Türkiye bütün imkanlarını seferber ederek koronavirüsüyle mücadeleyi sürdürüyor. Bu süreçte fedakar sağlık çalışanlarına destek olmak amacıyla Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın “3 gün her akşam saat 21.00’da pencere ve balkonlarımızdan alkışlar ile teşekkür edelim” çağrısı ile ülkenin her yerinde sağlık çalışanlarına teşellür edildi.  Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve ailesi de dün saat 21.00’da evinin balkonundan 1 dakika süre ile alkışlarıyla sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

“ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ”

Dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan neredeyse küresel bir salgın haline gelen koronavirüs salgınında özveriyle çalışan sağlık çalışanlarına teşekkür eden Başkan Yüksel, “Sağlık çalışanlarımızı ne kadar alkışlasak azdır, evlerinden, ailelerinden feragat ederek insanların sağlığı için gece gündüz demeden hastanelerde görevlerinin başında bulunan sağlık çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu. Vatandaşları Evde kal çağrısına uymaları konusunda uayaran Başkan yüksel, “65 yaş üstü vatandaşlarımız özellikle evlerinden dışarı çıkmamalılar, virüse karşı hepimiz önlemlerimizi almalıyız, hijyen kurallarına uyarak hareket etmeliyiz” dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10