Akay: Yardımlar kaymakamlık marifetiyle dağıtılacak

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın önceki gün canlı yayında açıkladığı Komşu Paket Dayanışma Kampanyası'na ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapt?

1.04.2020 20:02:00 0
Akay: Yardımlar kaymakamlık marifetiyle dağıtılacak

Kaymakamlıktan gelen bilgi doğrultusunda bu şartlarda yapacak bir şeylerinin kalmadığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Biz iyi niyetle, samimiyetle bu zor günlerde esnafımızla, belediyemizle, idaremizle ve devletimizle el ele vererek paraya el sürmeden zorlukları aşmanın gayesindeydik. Kaymakamlığın gösterdiği yasal mevzuat kapsamında belediye olarak yapacak bir şeyimiz yoktur. Kısa süren kampanya kapsamında duyarlı vatandaşlarımızın kampanyaya katmış olduğu değere teşekkür ediyorum. Ulaşan bütün paketleri kaymakamlığa teslim edeceğiz” dedi.

 

Ülke ve milletçe geçtiğimiz bu zor günlerde işsiz kalmış, ihtiyaç sahibi vatandaşların dertlerini bir nebze olsun dindirmek amacıyla başlattıkları Komşu Paket Dayanışma Kampanyası’nı Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından gönderilen yazıya istinaden sonlandırdıklarını belirten Akay “Çerkezköy Belediyesi olarak özgücümüzle bu süreçte vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Haber/ Faik Onur Kaya


0282 726 91 91
0282 747 65 10