Özden: Gece gündüz çalışmaktan geri durmayacağız

Türk Metal Sendikası Kapaklı İlçe Başkanı Günay Özden, tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Koç Holding'in Sağlık BakanlÄ

Kapaklı 2.04.2020 15:02:00 0
Özden: Gece gündüz çalışmaktan geri durmayacağız

Türk Metal Sendikası Kapaklı Şube Başkanı Günay Özden yaptığı yazılı açıklamada koronavirüs nedeniyle ülkenin zor bir süreçten geçtiğini ifade etti.

ÜLKEMİZ ZOR SÜREÇTEN GEÇİYOR

Türk Metal Sendikası Kapaklı Şube Başkanı Günay Özden" Tüm Dünyayı saran Koronavirüsten ülkemizde de etkilenen ve yaşamını yitiren vatandaşlarımızın sayısı hızlıca armaktadır. Temsil etmekten gurur duyduğumuz üyelerimiz ve aileleri bizler için çok değerlidir. Bu süreçte üyelerimizden çok dikkatli olmalarını ve bilim insanlarının çağrılarına uyarak kendilerini korumalarını önemle rica ediyorum. Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Bu topraklarda yaşayan bireyler olarak hepimiz üzerimize düşeni yapmakla görevliyiz. Sendikamız da bu süreçte işveren sendikası ile bir protokol imzalayarak işyerlerimizde çeşitli uygulamalar başlatarak üyelerimizin maddi ve manevi olumsuz etkilenmemeleri adına elinden gelen çabayı göstermektedir. Genel Başkanımız Sn. Pevrul Kavlak sendikamızın Ankara’da bulunan otellerini tamamen sağlık sektöründe çalışan emekçilere açmış ve sosyal dayanışmanın öncülüğünü yapmıştır" dedi.

BU GÜNLER ELBET GEÇECEKTİR

Koç Holding’in Sağlık Bakanlığı’na bağışlayacağı solunum cihazlarının TMS Kapaklı Şubesi’ne bağlı olan Arçelik’te üretileceğini ifade eden Özden" Sendikamızın örgütlü olduğu işyerlerimizde yine sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere çeşitli meteryaller üretilmesine karar verilmiş ve projeler hızla başlatılmıştır. Bu projelerden biri olan ve Koç grubunun Sağlık Bakanlığına hibe ettiği solunum cihazları Arçelik mühendisleri tarafından tasarlanıp ilk prototipi üretilmiştir. Solunum cihazının seri üretimi Kapaklı Şubemize bağlı Arçelik Elektronik İşletmemizde çalışan üyelerimiz tarafından yapılacak. Fabrikamızda solunum cihazının üretimiyle ilgili çalışmalar hızla devam etmektedir.Türk Metal Sendikası olarak başımıza gelen bu büyük salgından en az zararla kurtulmak ve ülkemizin bu süreçten bir an önce çıkması için gece gündüz çalışmaktan geri durmayacağız.Bu günler elbet geçecektir. Tüm halkımıza ve üyelerimize sağlıklı günler dilerim" diye konuştu.

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10