Başbuğ Türkeş'i video ile andılar

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) kurucu lideri merhum Alparslan Türkeş, ölümünün 23. yılında Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı tarafından hazırlanan video ile anıldı

Çerkezköy 5.04.2020 11:19:00 0
Başbuğ Türkeş

Ülkücü Hareketin lideri Alparslan Türkeş, ebediyete intikalinin 23'üncü yılında rahmetle anıldı. Koronovirüs salgını nedeniyle Türkeş için anma programları düzenlenmezken, Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Ahmet Aydeniz ve yönetim kurulu üyeleri evlerinde Alparslan Türkeş anısına video çekti.

 

 

"TARİHE DE SIĞMAZSIN"

 

Koronavirüs nedeniyle vatandaşlara evde kal çağrısı yapılan videonun girişinde konuşan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, “Bugün 4 Nisan 2020 Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in vefatının 23. seneyi devriyesi. Bütün Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 hastalığı sebebi ile devletimizin ve yetkililerimizin sesine kulak verip, evlerimizde kalıyoruz. Bu yıl toplu bir anma programı yapamıyoruz. Fakat Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak evlerimizden de olsa Başbuğumuzu rahmetle ve saygıyla yâd ediyoruz. Başbuğum bundan yaklaşık yarım asır evvel bizlere biz bu aziz millete müreffeh, kuvvetli ve büyük bir Türkiye taahhüt ediyoruz. Kendimizi bu milletin ve Türklüğün yoluna adıyor, başlarımızı koyuyoruz demiştin.  Bizlerde bugün senin açtığın yolda, senin izinde, liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin emrinde yılmadan, yorulmadan yürüyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı seni rahmetle ve saygıyla yad ediyor. Tabutluklara sığmadın, tarihe de sığmazsın" dedi. Videoda yönetim kurulu üyeleri Erdal Çelik, Alparslan Karıksız, Çetin Aygün, Hümeyra Aksan, Sinan Can,Aynur Işık, İrfan Karademir, İbrahim Kayır, Mehmet Nane, Zafer Şengöz, Faruk Kaylesiz,Ramazan Çelik, Yahya Keleş, Ali Bağış, Özcan Ballı, Mutlu İnce, İsrafil İlhan, Cebrail Koç, Volkan Tokadcı, MHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Aylin Kısa da Başbuğ Alparslan Türkeş'i anarak onunla ilgili kısa bilgiler verdiler.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10