Başkan Çetin Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti

Kapaklı Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek sağlık çalışanlarına ve hastalara maske ve kolonya dağıtan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ülkemizin bu zor günlerinde yaptıkları fedakarlıklar iç

Kapaklı 5.04.2020 13:15:00 0
Başkan Çetin Devlet Hastanesi

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) pandemisi ile ülkemizde başlatılan mücadele kapsamında Kapaklı Belediyesi tarafından maske ve kolonya dağıtımı devam ediyor. Maske ve kolonya dağıtımı gerçekleştirilen Kapaklı Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Hastane Başhekimi Op. Dr. Levent Alper ile birlikte hastaları ziyaret ederek hastalara ve hasta yakınlarına maske ve kolonya dağıtarak acil şifalar diledi. Başkan Mustafa Çetin ardından sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

“MÜCADELEYİ BİRLİKTE KAZANACAĞIZ"

Başkan Çetin, sağlık çalışanlarına da maske ve kolonya dağıtarak ülkemizin bu zor günlerinde yaptıkları fedakarlıklar için onlara minnettar olduğunu ifade ederek "İlçemizde salgınla mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz. Tedbir ve çalışmalarımız kapsamında geçtiğimiz günlerde emekçi ve esnaflarımıza maske ve kolonya dağıttık. Ardından İlçe Emniyet Müdürlüğümüze, İlçe Jandarma Komutanlığımıza maske ve kolonya teslimatında bulunduk. Kentimizi mümkün olduğunca bu salgından korumak için çalışıyoruz. Bu mücadeleyi birlikte kazanacağız." dedi.

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10