Çorlu'da can dostlar için yoğun mesai

Ülkemizin koronavirüs salgını nedeniyle zor bir süreçten geçtiğini, Çorlu Belediyesi'nin de bu zor süreçte sokaklarda yaşayan hayvanları yalnız bırakmadığını belirten Belediye Başkanı

7.04.2020 16:31:00 0
Çorlu

Çorlu Belediyesi yaptığı yazılı açıklaması ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren Geçici Hayvan Bakımevi görevlilerinin, koronavirüs tedbirleri kapsamında yaşanan olumsuzlukların önüne geçebilmek için çalıştığını belirterek soğuk ve yağışlı havanın etkisini artırmasıyla birlikte Çorlu genelinde pek çok besleme noktasında bulunan sokak hayvanlarını düzenli olarak beslemeye devam ettiklerini duyurdu.

“CAN DOSTLARIMIZI UNUTMADIK”

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ülke olarak zorlu bir süreçten geçildiğini belirterek, Geçici Hayvan Bakımevi ekiplerinin sokak hayvanlarını düzenli bir şekilde beslediğini kaydetti. Başkan Ahmet Sarıkurt ekiplerin sürdürdüğü besleme çalışmaları hakkında “Koronavirüse karşı ülke olarak adeta bir seferberlik halindeyiz. Tüm ekiplerimiz canla başla çalışmalarını sürdürüyor. Şehrimiz genelinde virüsün yayılımının önüne geçebilmek için ilk günden itibaren ilaçlama ve dezenfeksiyon işlemi gerçekleştiren ekiplerimizin yanı sıra Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Geçici Hayvan Bakımevi ekiplerimiz de can dostlarımızı unutmadı. Ekiplerimiz periyodik olarak şehrimizin muhtelif yerlerinde sokakta yaşayan dostlarımız için besleme noktaları oluştururken aynı zamanda vatandaşlarımızdan gelen talepleri de değerlendirerek çalışmalar yürütüyor.” ifadelerini kullandı.

“YOĞUN TEMPOYLA ÇALIŞIYORUZ”

“Can dostlarımızın sadece beslenme ihtiyaçlarını karşılamıyoruz” diyen Başkan Sarıkurt, “Onlar için veterinerlik hizmeti de veriyoruz. Bu süreç içerisinde dostlarımızın yanında olabilmek için yoğun tempoyla çalışıyoruz. Yiyecek bulmakta zorlanan tüm sokak hayvanlarının yanındayız. Değerli vatandaşlarımız sokaktaki can dostlarımızı düşünmesinler, biz elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalışıyoruz.” açıklamasında bulundu.

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10