Market, kasap ve fırınlar denetlendi

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri korona virüs önlemleri kapsamında gıda ve diğer iş yerlerinde denetimler yapıldı.

7.04.2020 18:01:00 0
Market, kasap ve fırınlar denetlendi

Kapaklı Belediyesi zabıta ekipleri halk sağlığının korunması ve hijyen şartlarının sağlanması amacıyla kasap, market ve fırınlarda denetimlerini sıklaştırdı. Ekmeklerin hijyenik koşullarda satılıp satılmadığını denetleyen zabıta ekipleri, satıcıların eldiven takıp takmadıklarını da kontrol etti. Bakkal, büfe ve marketlerde satışa sunulan ekmeklerin ambalajlı olup olmadıklarını kontrol eden zabıtalar, işletmecileri halk sağlığını tehlikeye sokacak olumsuzluklardan kaçınarak koronavirüs salgınına karşı eldiven ve maske kullanmaları yönünde uyardı.

UYARILARDA BULUNUYORLAR

Denetimlerin sürdüğünü kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin "Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemiz genelinde faaliyet gösteren market, kasap ve fırın denetimlerine devam ediyor.  Gıda üretim yerlerinde maske ve eldiven kullanılması, ürünlerin son kullanma tarihlerinin ve fiyatlarının kontrolü başta olmak üzere ilçemiz genelinde kapsamlı denetimlerini sürdüren ekiplerimiz esnaflarımıza hijyen kurallarına uyulması konusunda uyarılarda bulunuyor" dedi.  Korona virüs ile mücadele kapsamında belediye olarak tüm imkanları seferber ettiklerini belirten Çetin " İlçede zabıta ekipleri ile korana virüsüne karşı her türlü tedbirlerimizi almaya devam edeceğiz” dedi.

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10