Vali Yıldırım polis haftasını kutladı

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Polis Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm polis teşkilatının polis haftasını kutladı.

Tekirdağ 8.04.2020 15:48:00 0
Vali Yıldırım polis haftasını kutladı

Vatandaşların huzuru, güvenliği ve esenliği için mukaddes vatan topraklarının dört bir yanında fedakârca görev yapan tüm Polis teşkilatının 175'nci kuruluş yıldönümünü kutlayan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım " Türk Polis Teşkilatı, kurulduğu günden beri; Türk Polisi, devletin bekası, huzur ve barış ortamının korunması yanında halkın mal ve can güvenliğini sağlamak için fedakârca çalışmaktadır.

Adalet, eşitlik, sabır ve hoşgörü çerçevesinde, vatandaşlarımızın da desteğini alarak görevlerini yerine getirme gayretinde olan polislerimiz, sadece suçluyu yakalamakla değil, suçun önlenmesi noktasında da gece gündüz demeden çalışmaktadırlar" dedi.

"HER TÜRLÜ TEDBİRİ ALMAKTADIR"

Vali Yıldırım" Türk Polis Teşkilatı, terörle mücadelede, devletimizin bütünlüğüne yönelen her türlü tehdit ve tehlikelere karşı kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması gibi görevlerde büyük başarılara imza atarak, bağrından çıktığı aziz milletimizin gönlünde taht kurmuştur.

Ülkemizin geçirdiği tüm kritik dönemlerde olduğu gibi günümüzde de Türk Polis Teşkilatı koronavirüsle (Covid-19) mücadelede etkin rol üstlenerek vatandaşlarımızın sağlığı, ülkemizin selameti için gerekli mücadeleyi vererek, her türlü tedbiri almaktadır. Bu vesileyle, Polis Teşkilatımızın Kuruluşunun 175. yılında; ilimizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasındaki üstün gayret ve başarılarından dolayı her kademedeki bütün amir ve memurlarımızın Polis Günü’nü kutluyor, şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, görevi başındaki emniyet mensuplarına görevlerinde başarı ve aileleri ile birlikte sağlıklı, mutlu bir yaşam geçirmelerini diliyorum" dedi.

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10