Kapaklı'da çöp konteynerleri dezenfekte ediliyor

Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, koronavirüsle mücadele kapsamında ilçe genelinde çöp konteynerlerini de dezenfekte ediyor.

9.04.2020 19:16:00 0
Kapaklı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'in talimatları doğrultusunda kent genelinde koronavirüse karşı etkin bir mücadele ortaya koyan Kapaklı Belediyesi ekipleri, titizlikle sürdürdükleri çalışmalar sırasında çöp konteynerlerinin yıkama ve dezenfekte işlemlerini de gerçekleştiriliyor. Daha önce ilçe genelinde belirli periyotlarla devam eden dezenfekte işlemleri salgına karşı önleyici tedbir olarak iki katına çıkarıldı. Hazırlanan program kapsamında mahalle mahalle ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları yapılırken ayrıca deformasyona uğramış kullanılmayacak konteynerler de yenileri ile değiştiriliyor.

 

DEZENFEKTE ETMEYE DEVAM EDİYORUZ

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Yeni koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı aldığımız tedbirler kapsamında kentimiz genelinde çalışıyoruz. İlçemizdeki çöp konteynerlerinin çevresinde biriken yağ, kir ve evsel atık kalıntıları ile benzeri çöplerin çevrede oluşturacağı kötü koku ve kirliliği önlemek amacıyla özel mobil konteyner yıkama aracı ile kentimiz genelindeki çöp konteynerlerini düzenli olarak yıkayıp dezenfekte etmeye devam ediyoruz" dedi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10