Yağmur suyu hattı çalışmaları sürüyor

Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Faruk Ilgaz Caddesi'nde başlayan doğal gaz altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatÄ?

Kapaklı 10.04.2020 14:51:00 0
Yağmur suyu hattı çalışmaları sürüyor

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, doğal gaz altyapı çalışmalarının tamamlandığı Faruk Ilgaz Caddesi'nde Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan yağmur suyu hattı çalışmalarını yerinde inceledi. Fen İşleri Müdürü Abdullah Çakmak'tan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Çetin, çalışan emekçilere kolaylıklar diledi.

"HAYIRLI OLSUN"

Çalışmalar hakkında bilgi veren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin " Faruk Ilgaz Caddemizde GAZDAŞ yetkilileri ile yapmış olduğumuz girişimler doğrultusunda başlatılan doğal gaz altyapı çalışmaları tamamlandı. Yakında başlayacak olan yol yapım çalışmaları öncesi belediyemiz Fen işleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yağmur suyu hatlarının çekim çalışmalarına başlandı. Doğal gazın ve yenilenecek olan caddemizin şimdiden Pınarça mahallemize ve kentimize hayırlı olmasını diliyorum. Söz verdiğimiz gibi aşk ve gayretle daha yaşanabilir Kapaklı için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Biz kentimizi seviyor, bu şehre hizmet etmekten büyük mutluluk ve heyecan duyuyoruz" diye konuştu.

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10