Albayrak: Üretilen maskeler dağılmaya başlandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, koronavirüs salgınına karşı kullanılmak üzere belediyenin kendi bünyesinde kurduğu atölyede ürettiği maskeleri, ilk etapta Tekira AVM önünde Z

Tekirdağ 11.04.2020 12:21:00 0
Albayrak: Üretilen maskeler dağılmaya başlandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından vatandaşlara Tekira AVM önünde ücretsiz olarak dağıtılmaya başlanan maskelerin kısa süre içersinde tüm ilçelerde halka ücretsiz olarak dağıtılacağını açıklandı.

“ÜCRETSİZ OLARAK DAĞITIMINA BAŞLADIK”

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, belediyenin kendi bünyesinde üretilen maskelerin dağıtımına başlandığının müjdesini vererek "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak kendi imkanlarımızla ürettiğimiz maskelerimizin vatandaşlarımıza ücretsiz olarak dağıtımına başladık. Amacımız halkımızın sağlığının korunmasına yardımcı olmak. Salgın ile mücadelemiz bundan sonra da devam edecek biz her zaman halkımızın yanındayız. Yeterki vatandaşlarımız mümkün olduğunca evlerinde kalsınlar ve kendilerini izole etsinler biz onlar için çalışmaya devam ediyoruz. Hep birlikte bu salgının da üstesinden geleceğiz''  şeklinde konuştu.

Haber/Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10