Vali Yıldırım: Bu tedbirlerin tamamı hepimizin sağlığı için

Koronavirüs tedbirleri kapsamında başlayan Tekirdağ'a araç giriş çıkış noktalarındaki yol kontrol devriyesi uygulamalarını yerinde inceleyen Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, "Polisimiz, jandarm

Tekirdağ 11.04.2020 13:06:00 0
Vali Yıldırım: Bu tedbirlerin tamamı hepimizin sağlığı için

İçişleri Bakanlığı tarafından koronavirüs salgının yayılmasının önüne geçmek için 30 büyükşehir ve Zonguldak İl Valiliklerine gönderdiği genelge kapsamında bu illerin giriş ve çıkışlarının denetlenmesi kararı alınmıştı. Bu kapsamda Tekirdağ’da da giriş ve çıkış noktalarındaki denetimleri yerinde inceleyen Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım uygulama yapan ekiplerden bilgi aldı.

 

 

VATANDAŞLARA KORONAVİRÜS TEDBİRLERİNİ HATIRLATTI

 

Bu kapsamda Marmaraereğlisi Sultanköy, Çorlu Seymenler, Ergene Misinli ve Muratlı Uygulama Noktalarını ziyaret ederek denetimleri inceleyen Vali Yıldırım, vatandaşlara koronavirüs tedbirlerini hatırlattı ve bir süre sohbet etti. Sosyal mesafeye dikkat eden polislerin vatandaşların ateşlerini ölçerek sürücü ve yolcuların evrakının kontrol ettiği uygulamada Vali Yıldırım’a İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, İl Jandarma Komutanı Kıd. Alb. Osman Kılıç ve ilçe kaymakamları eşlik etti.

Haber/Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10