Evde mahsur kalan köpeği itfaiye kurtardı

Sahibi tarafından evin balkonunda unutulan ve yaklaşık beş gündür aç kaldığı tahmin edilen köpek, sokak sakinlerince Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezine yapılan ihbar sonrası itfaiye, polis ve zabÄ?

Çerkezköy 12.04.2020 17:09:00 0
Evde mahsur kalan köpeği itfaiye kurtardı

Çerkezköy Gazi Osman Paşa Mahallesi Aykol sokak no:5'de ikamet eden bir kişi, üç gün önce evden ayrılarak beslediği köpeği yanına almadı. Sokağa çıkma yasağı ile birlikte sahibinin evine dönmemesiyle üç gün boyunca aç ve susuz kalan köpek, sesiyle kendisini evde yalnız bırakan sahibine isyan edercesine mahalleyi inletti. Köpeğin sesini duyan diğer apartman sakinleri durum karşısında çaresiz kalınca Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezini telefonla aradı. Evde kimsenin olmadığını tespit edilmesinin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri savcılıktan giriş izni alarak mahsur kalan köpek için operasyonu gerçekleştirdi.

HAYVAN BARINAĞINA GÖTÜRÜLDÜ

İtfaiye ekipleri yangın merdiveniyle balkonda sesi yankılanan köpeği kurtarmak için balkona çıktı. Kendilerine verilen tasma ile köpeği alan ekipler, köpeği itfaiye aracının merdiveniyle aşağı indirdi. Köpek kurtarılmanın mutluluğunu yaşarken, çevredeki vatandaşlar da köpeğin mahsur kaldığı yerden kurtarılmasını alkışladı. Üç gün boyunca aç kalan köpeğin karnını doyuran belediye yetkilileri köpeği araca bindirerek Çerkezköy Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine götürdü.


0282 726 91 91
0282 747 65 10