Süleymanpaşa Belediyesi Sabah Sporu programı hazırladı

Koronavirüsü salgını nedeniyle evde kal çağrılarına uyan vatandaşlar için Süleymanpaşa Belediyesi, vatandaşların evde kalarak form tutabilmesi ve sabah sporunu evde yapabilmesi amacıyla hafta içi her sabah s

13.04.2020 13:56:00 0
Süleymanpaşa Belediyesi Sabah Sporu programı hazırladı

Süleymanpaşa Belediyesi, bu zor süreçte evlerinde olan vatandaşların ve çocukların evde geçirdikleri zamanı daha verimli hale getirmek ve özellikle çocukların ekran karşısında hareketsiz geçirdikleri süreyi kısaltmak amacıyla Süleymanpaşa TV üzerinden Sabah Sporu programı yayınlayacak. Sabah Sporu programı Pilates eğitmeni Şirin Ateş Erdoğan eşliğinde gerçekleşecek ve böylece evlerinde kalan vatandaşlar ve çocuklar spor yaparak beden sağlıklarını ve formlarını koruyabilecek. Sabah sporu yayınlarının evde kalma uygulaması boyunca süreceği bildirildi.

“EVDE KALAN VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Koronavirüsüne karşı alınan önlemler kapsamında uygulanan izolasyon ve sosyal mesafe gibi tedbirler sayesinde ülkemizde ve şehrimizde salgının zayıflamaya başladığını gözlemlediklerini söyleyen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Havaların ısınması ile birlikte az da olsa vatandaşlarımızda günlerdir evde kapalı ve hareketsiz kalmaktan kaynaklanan sokağa çıkma eğilimi görülebileceği düşüncesi ile bu süreçte hareketsizlikten kurtulmamız için sabah sporu programları hazırladık. Bu süreçte sorumlu davranarak evlerinde kalan vatandaşlarımız, çocuklarıyla birlikte kaliteli vakit geçirebilecekleri bir aktiviteye daha kavuşmuş olacaklar. Vatandaşlarımıza bu vesileyle bir kez daha sabır ve evde kalma çağrısı yapıyorum. Unutmayalım, sporda sağlık, evde hayat var. Kısa süre içinde millet olarak bu salgın belasından kurtulacağımıza, güzel günlerde yine birlikte olacağımıza inanıyorum.” açıklamasını yaptı.

Haber/Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10