Spor tesisleri için protokol imzalandı

Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz'ın katılımıyla Kapaklı Belediyesi ile Kapaklı İlçe Milli EÄ?

Kapaklı 16.04.2020 16:19:00 0
Spor tesisleri için protokol imzalandı

Kapaklı Belediye Başkanlığı başkanlık makamında gerçekleştirilen protokole Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz katıldı.

KISA SÜREDE YAPILACAK

Protokol töreninde konuşma yapan Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu " Protokole göre ilçemiz okulları bahçelerine bir adet kapalı spor salonu 500 kişilik, üç adet çok amaçlı mini basketbol sahası, dört adet sentetik çim yüzeyli futbol sahası yapılacak.  Kısa süre içerisinde çalışmalara başlanacak olup ,ilçemize ve okullarımıza hayırlı olmasını diliyoruz" diye konuştu.

HAYIRLI OLSUN

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, " Geçtiğimiz Kasım ayında Ankara'da Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Tekirdağ Valimiz Aziz Yıldırım ve milletvekillerimizin de katılımıyla Tekirdağ'a yapılacak yaklaşık 110 milyon liralık gençlik ve spor yatırımları ile ilgili bir protokol imzalamıştık.  Yatırımlarla alakalı 11 ilçeye ödenek yapıldı. Biz de ilçemizde yer sıkıntısı yaşadığımızdan dolayı projeleri okullarımızın bahçesine yapmayı uygun gördük. Konuyla alakalı da Kaymakamımızın da katılımıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle protokol imzaladık. İlçemizdeki okul bahçelerine, öğrencilerimizi spora teşvik etmek ve daha iyi zaman geçirebilmelerini sağlamak amacıyla 1 adet 500 seyircili spor salonu, 3 adet çok amaçlı mini basketbol sahası, 4 adet sentetik çim yüzeyli futbol sahası yapılacak." dedi. Başkan Çetin çalışmaların kısa süre içerisinde başlayacağını belirterek, yatırımların hayırlı olması temennisinde bulundu.

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10