Süleymapaşalılar maskelerini muhtarlıklardan alabilecek

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, belediyenin kendi bünyesindeki maske üretimine yerel tekstil firmalarını da dahil ederek üretimi hızlandırdıklarını belirterek üretilen maskelerin muhtarlık

Süleymanpaşa 19.04.2020 15:47:00 0
Süleymapaşalılar maskelerini muhtarlıklardan alabilecek

Süleymanpaşa Belediyesi, maske satışının yasaklanması ve maske temininin devlet eliyle sağlanmaya başlamasının ardından, Süleymanpaşa’da vatandaşların günlük maske ihtiyacının karşılanması için Tekirdağ Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile başlattığı maske üretimine, yerel tekstil işletmelerini de dâhil etti. Maske üretim çalışmalarının hızlandırıldığını kaydeden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, üretilen maskelerin mahalle muhtarlıkları aracılığıyla vatandaşlara ulaştırılacağını söyledi.

 

MASKELER MUHTARLIKLARDAN ALINACAK

 

Bu kapsamda üretimi gerçekleştirilen maskelerin ilk parti teslimatını Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Değirmenaltı Mahallesi Muhtarı Hüseyin Güneş’e temsili olarak teslimini gerçekleştirdi. Üretilen maskelerin merkez mahalleleri muhtarlıkları aracılığıyla vatandaşlara ulaştırılacağını kaydeden Başkan Yüksel, dağıtımın Süleymanpaşa’nın doğusundaki mahallelerden başladığını, vatandaşların da 20 Nisan Pazartesi gününden itibaren maskelerini bağlı bulundukları mahalle muhtarlıklarından temin edebileceklerini söyledi.

 

 “HEPİMİZ ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPALIM

 

“Halkımızın maske talebini karşılamak üzere, üretimimizi yerli firmalarımızın desteğiyle hızlandırdık.” Diyen Başkan Yüksel açıklamasına şöyle devam etti: “Maske üretimimizi kendi imkânlarımızın yanı sıra yerelde uygun şartlara sahip işletmelerimizi de sürece dâhil ederek gerçekleştiriyoruz. Üretimini yaptığımız maskelerimizi, hane sayısına göre ilçemizin doğu yakasından itibaren mahalle muhtarlarımıza teslim etmeye başladık. Süleymanpaşalı hemşehrilerimiz, önümüzdeki hafta itibariyle maskelerini muhtarlıklardan temin edebilir. Bu salgından el birliği ile kurtulacağız. Yeter ki hepimiz üzerimize düşeni yapalım, evlerimizde kalalım, sokağa çıkmak zorunda kaldığımızda mutlaka önlemlerimizi alıp maskelerimizi takalım. Kişisel temizliğimize ve sosyal mesafemize dikkat edelim.”

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10