Tekirdağ TSO'ya Ak Partili vekillerden ziyaret

Tekirdağ AK Parti Milletvekilleri Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül, Ak Parti İl Başkanı Mestan Özcan, Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin ve Parti Yöneticileri ile birlikte Tekirdağ TSO Başkanı

20.04.2020 18:14:00 0
Tekirdağ TSO

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nı (Tekirdağ TSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Tekirdağ Ak Parti Milletvekilleri ve Parti Yöneticilerine teşekkür etti.

 

SIKINTILARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİ İLETTİ

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan küresel salgın Covid-19 ile mücadele kapsamında Tekirdağ’ın ekonomik ve ticari hayatına dair bilgileri görüşme imkânı bulduklarını ifade eden Tekirdağ TSO Başkanı Günay, söz konusu ziyarette oda üyelerinin salgın süresince yaşadığı sıkıntılar ve çözüm önerilerine dair derledikleri bilgileri Milletvekillerine ilettiklerini belirtti. Yaşanılan sürecin en az sıkıntılı bir şekilde aşılması için yapılabilecekler hakkında konuştuklarını kaydeden Başkan Günay, “Bu zorlu süreçte iş dünyasının yanında olduklarını belirten Milletvekillerimize ve Parti Yöneticilerine teşekkür ediyorum. Ümit ediyorum ki, salgının olumsuz etkileri biran önce son bulur. Sayın Milletvekillerimize, İl ve İlçe Başkanına ve Parti Yöneticilerine gerçekleştirmiş oldukları ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” açıklamasını yaptı.

Haber/Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10