Kuyumcular 1 aylık aranın ardından kepenklerini açtı

Koronavirüs salgını nedeniyle yaklaşık bir aydır kapalı olan kuyumcular dün işbaşı yaparak kepenklerini kaldırdılar. Kuyumcular, "Ek bir karar alınmadığı sürece haftanın beş günü 12.0

Çerkezköy 20.04.2020 18:46:00 0
Kuyumcular 1 aylık aranın ardından kepenklerini açtı

Koronavirüs tedbirleri kapsamında dükkanların kapanması sonrası bazı alanlarda faaliyet yürüten esnaflar tedbirli olarak belirli saatlerde dükkanlarını açtı. Kent merkezindeki kuyumcular da dün itibariyle kepenklerini açtı. 

 

YOĞUN TALEP ÜZERİNE AÇTIK

 

Dünyayı hızla etkisi altına alan korona virüsü belası, Türkiye'de de etkisini arttırıyor. Birçok esnaf "Evde kal" çağrısına uyarak veya zorunlu olarak dükkanlarını açamazken, bazı iş yerleri de az sayıda personel ile seyrek çalışma sistemine göre faaliyetlerini yürütüyor. Çerkezköy'de kuyumcular aldıkları karar ile 1 ay boyunca dükkanlarını kapatmışlardı. Pazartesi günü itibarıyla dükkanlarını açan kuyumcular, salgın riskinin devam etmesine rağmen, vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine açtıklarını söyledi.

 

GRAM ALTIN 358 TL

 

Yaklaşık bir ay önce hem işyeri çalışanları hem de vatandaşların sağlığı için işyerlerini kapatma kararı aldıklarını belirten kuyumcular “Bugünden itibaren yeniden Çerkezköylülere hizmet vermeye başladık. Önümüzdeki süreçte de ülkedeki gidişata göre hareket edeceğiz” dedi. Öte yandan kuyumcularda gram altın 358 TL, çeyrek 614, tam altın 2 bin 457, Ata Cumhuriyet 2 bin 540 TL'ye satılıyor.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10