Putzmeister çalışanlarından sağlık personeline tatlı dopingi

Çerkezköy Namık Kemal Bulvarı'nda faaliyet gösteren Putzmeister fabrikası çalışanları fabrikanın Genel Müdürü Ali Rıza Bilgiç önderliğinde yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele eden sağl

Çerkezköy 21.04.2020 17:11:00 0
Putzmeister çalışanlarından sağlık personeline tatlı dopingi

Çerkezköy Putzmeister fabrikası çalışanları Covid-19 salgınına karşı mesai harcayan sağlık personelini yalnız bırakmadı. Fabrika çalışanları adına Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne giden idari işler çalışanı İlhami Özden, Covid 19 önlemleri kapsamında gece gündüz görevlerinin başında olan sağlık çalışanlarını ziyaret etti. Devletin tüm kurumlarıyla koronavirüs pandemisiyle mücadele ettiğini kaydeden Özden "Fabrika çalışanları olarak, başkalarının hayatını kurtarmak için kendi canlarını tehlikeye atan sağlık çalışanlarımıza moral vermek istedik" dedi.  Salgının en kısa sürede bitmesini temenni ettiklerini dile getiren Özden, bu süreçte vatandaşların evlerinde kalarak kahraman sağlık çalışanlarına destek olmaları gerektiğini sözlerine ekledi.

 

"HEP BİRLİKTE ATLATACAĞIZ"

 

Sağlık çalışanlarının, gayret ve azimle çalıştıklarını, koronavirüsün olumsuz etkilerinin asgariye indirilmesi noktasında var güçlerini ortaya koyduklarını belirten Fabrikanın Genel Müdürü Ali Rıza Bilgiç "Bizlerde fabrika olarak, bütün sağlık çalışanlarımıza hem teşekkür mahiyetinde hem de moral motivasyon sağlaması noktasında böyle bir jest yaptık. Sağlık çalışanları gecesini gündüzüne katarak çalışıyor ve alkışı hak ediyorlar. Allah'ın izniyle, bulaşıcı hastalık badiresini de en kısa zamanda atlatacak ve yeniden sağlıklı, huzurlu günlerimize toplum olarak kavuşacağız" dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10