Hoşköy Mahallesi'ndeki yol yapım çalışmaları Mayıs'ta bitecek

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin bir yandan halk sağlığının korunması amacıyla koronavirüs salgını ile mücadeleye devam ettiğin

29.04.2020 14:01:00 0
Hoşköy Mahallesi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, halkın sağlığını korumak ve salgının yayılmasını önlemek amacıyla tüm birimleriyle birlikte koronavirüs salgını ile mücadele edildiği, öte yandan yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarının da aksatılmadan sürdürüldüğü kaydedildi.

 

5 BİN METREKARELİK SICAK ASFALT ÇALIŞMASI YAPILACAK

 

Yol ve kaldırım çalışmaları ile bilgilerin yer aldığı açıklamada “Bu kapsamda Şarköy İlçesine bağlı Hoşköy Mahallesi'nde, altyapı çalışmaları Teski tarafından tamamlanan Büyük Kurtuluş Caddesi ve Hürriyet Caddelerinde Fen İşleri Dairesi başkanlığınca yapılan yağmur suyu hatları tamamlanmış olup, kaldırım düzenleme çalışmaları devam etmektedir. Kaldırım çalışmalarının ay sonuna kadar tamamlanması planlanmıştır. Toplamda 4 bin metrekarelik baskı beton kaldırım ve 5 bin metrekarelik sıcak asfalt çalışmasının Mayıs ayının ilk günlerinde tamamlanarak yolun hizmete açılması hedeflenmektedir.” denildi.

 

“BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIYOR”

 

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden ve koronavirüs salgını ile mücadeleye hız kesmeden devam eden Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanındaki hizmetleri de aksatmadan yerine getirdiğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Şarköy'ün Hoşköy Mahallesi'nde kaldırım ve yol çalışmalarını Mayıs ayının ilk günleri ile birlikte bitirerek halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Vatandaşlarımız merak etmesin, büyükşehir çalışıyor. Halkımızın sağlığı bizim için her şeyden önemli. Salgın bitene ve hayat normale dönene kadar biz mücadelemizi ve çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu süreci hep birlikte atlatacağız" diye konuştu.

 

Haber/Duygu KÖSEOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10