Çalışmaları inceleyip, emekçilerle bir araya geldi

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin belediyenin yaptığı çalışmaları yerinde izlerken, koronavirüs ile mücadelesinde ilk günden itibaren gece gündüz demeden çalışan emekçiler ile bir araya gel

Kapaklı 29.04.2020 14:32:00 0
Çalışmaları inceleyip, emekçilerle bir araya geldi

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin Kapaklı Belediye Başkanlığı'na bağlı birimlerin gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde inceledi.

 

DAHA MODERN GÖRÜNÜME KAVUŞACAK

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin vatandaşların ulaşımlarını daha güvenli ve kolay yapmaları için Faruk Ilgaz Caddesi'nde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan yaya kaldırımı yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek emekçilere kolaylık diledi. Burada konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Yaya kaldırımlarının tamamlanmasının ardından 1. Etap beton yol yapım çalışmaları ile caddemiz daha modern bir görünüme kavuşacak. Hizmet sevmekle başlar ve biz kentimizi seviyoruz. Daha yaşanabilir bir Kapaklı için ilk günkü heyecanımızla çalışıyoruz" dedi.

 

"TEŞEKKÜR EDİYORUM"

 

Çetin "İlk günden beri özveri ile gece gündüz demeden çalışan emekçilerimiz ile bir araya gelerek çalışmalarında kolaylıklar diledik. Bu zor günlerde göstermiş oldukları başarılı çalışmalarından dolayı da kendilerini ayrıca ödüllendirdik. Temizliğin ne kadar önemli olduğunu daha da çok anladığımız bugünlerde şehrimizin her köşesini cadde cadde sokak sokak temizleyen tüm çalışanlarımıza yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10