Kızılay kurumlara sağlık kiti dağıttı

Türk Kızılayı Çerkezköy Şubesi, genel merkezden Çerkezköy'e ulaştırılan 100 kolilik sağlık kitlerini Çerkezköy'deki kurumlara dağıttı. İçerisinde temizlik malzemesi, diş mac

Çerkezköy 29.04.2020 17:03:00 0
Kızılay kurumlara sağlık kiti dağıttı

Genel merkezden gelen gıda ve hijyen setlerini Çerkezköy‘deki ilgili kurumlara ve ihtiyaç sahiplerine dağıttıklarını kaydeden Türk Kızılayı Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca “Ramazan boyunca genel merkezimizden Çerkezköyümüze ulaşan her türlü yardımı ihtiyaç sahiplerine günü gününe ulaştıracağız. Ramazan boyunca gıda ve nakdi yardımlarımız da devam edecek” dedi.

 

KÖKLÜ BİR KURUM

 

Türk Kızılayı’nın Türk milletinden aldığı bağışlarla yine Türk milletinin ihtiyaç sahibi fertlerine yardımları ulaştıran köklü bir kurum olduğunu kaydeden Karaca “Ramazan’da da insanlarımızın bağışları ve fitreleri, kurumun yaşaması ve yardımlarının ihtiyaç sahiplerine ulaşması için son derece önemlidir. Çerkezköy’de hiç kimse aç ve açıkta kalmamalıdır. Devletimiz her kurumuyla olduğu gibi Türk Kızılayı da en ücra köşeye ulaşacak güçte ve dirayettedir. Yeter ki gerçekten ihtiyaç sahipleri bizlere ulaşsın” diyerek yardımlara ilişkin bilgilendirme yaptı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10