Marmaraereğlisi Belediyesi hastaların sıkıntılarına çözüm oluyor

Marmaraereğlisi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün yaptığı çalışmalar sonucunda ilçede yaşayan ve ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen vatandaşa hasta yatağı, Belediye

Marmara Ereğlisi 30.04.2020 16:10:00 0
Marmaraereğlisi Belediyesi hastaların sıkıntılarına çözüm oluyor

Marmaraereğlisi Belediye Başkanlığı tarafından yürütülen sosyal hizmetler kapsamında yatağa bağımlı yaşamak zorunda kalan vatandaşlara hasta yatağı yardımları devam ediyor. Bu kapsamda Marmaraereğlisi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda, ilçede yaşayan ve ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen vatandaşa hasta karyolası verildi. Hasta karyolasını teslim eden Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Şen; hastaya geçmiş olsun dileklerinde bulunarak Belediye Başkanı Hikmet Ata’nın selamlarını iletti.

 

“HASTALARIN SIKINTILARINI GİDERMEK İÇİN GAYRET GÖSTERİYORUZ”

 

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, ihtiyaç sahibi vatandaşa teslim edilen hasta yatağı hakkında yaptığı açıklamada “İçinde bulunduğumuz bu zor günlerde, çalışmalarımızı aksatmayarak vatandaşlarımızın derdine derman olmaya devam ediyoruz. Hem mübarek Ramazan ayının gelmiş olması hem de küresel salgınla mücadele kapsamında sosyal yardımlarımızı daha yoğun bir şekilde yapmaya başladık. Yatalak durumda olan vatandaşımızı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekibimiz ziyaret etti. Yaşadığı sıkıntılardan benimde haberim oldu. Bizde hastalığında rahat ettirebilmek adına kendisine hasta karyolası hediye ettik. Hastaların sıkıntılarını giderme konusunda gayret gösteriyoruz. Hepimiz bir gün sağlık sorunu yaşayarak, aynı duruma gelebiliriz. Marmaraereğlisi Belediyesi olarak gücümüzün yettiğince hastalarımıza ve yakınlarına yardımcı olmaya çalışıyoruz." ifadelerine yer verdi.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10