ÇTSO'dan Kapaklı Devlet Hastanesi'ne anlamlı bağış

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Kapaklı Devlet Hastanesine çamaşır ve kurutma makinesi bağışladı.Sağlık çalışanlarının her zaman yanlarında olduklarını kaydeden ÇerkezkÃ?

Çerkezköy 1.05.2020 18:36:00 0
ÇTSO

Önceki gün gerçekleşen programda çamaşır ve kurutma makinesini Mali ve İdari İşler Yöneticisi Erhan Akı ve Basın ve Halkla İlişkiler sorumlusu Hülya Mert takdim etti.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva sağlık çalışanlarının hastanede giydikleri elbiselerle evlerine gitmemeleri için böyle bir katkıda bulunduklarını kaydetti. Kozuva " Gece gündüz demeden çalışan sağlık personelimizin sağlığı bizler için çok önemlidir. İstedik ki hastanede giydikleri elbiseleri evlerine götürmesinler, riske atmasınlar. Bu vesileyle hastanemize bir çamaşır kurutma makinesi bağışladık. Sağlık çalışanlarımız virüs savaşında neferlerimizdir" dedi.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Kapaklı Devlet Hastanesi yetkilileri yaptıkları açıklamada " İlçemizde pandemi sürecinde yaklaşık 120.000 nüfusa hizmet eden hastanemizin değerli sağlık çalışanlarına destek kapsamında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından temin edilen çamaşır ve kurutma makinesi için Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva ve bu sürecin temel taşlarını oluşturan İl Sağlık Müdürümüz Sayın Op.Dr.Cengiz Becerir'e, İl Sağlık Müdürlüğümüz Personel Hizmetleri Başkanı Sn. Zafer Soykırlı'ya ve Sağlık Sen Tekirdağ Şube Başkanı Hamza Öksüz'e teşekkür ediyoruz" dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10